Sasa Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Ir viena HTML lapa ar textarea, tad nu kurā es ievadu savu ievadāmo. Tad ir vēl viena lapa kurā es gribētu redzēt to pašu ko es ievadīju lapā kurā ir textarea. Nezinu vai man slēgties pie tas lapas un mēģināt izskasīt to saturu ārā, vai kaut kādā veidā padot to saturu tai lapai kurā arī es to vēlētos redzēt! Nevaru pat iedomāties ko ar no kā lai sāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Sāc ar to, ka pasaki kā Tu to info glabā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 es nekā viņu neglabāju., vienk. ievadu kas ievadāms un to ievadīto gribu redzēt citā lapā citā laukā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 lapa1.php <form method="post" action="lapa2.php"> <textarea name="bla1"></textarea> <input type="submit" name="aa" value=" Ok."> </form> lapa2.php <textarea name="ss'> <?php echo $_POST['bla1']; ?> </textarea> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts