Jump to content
php.lv forumi

pēc noteikta laika padot vērtību.


eregi

Recommended Posts

Ar javascript esmu uz jūs, tādēļ nav man nekādas īpašās sajēgas par to, bet šķietami man lapā ir vajadzīgs kaut kas līdzīgs rapidshare skriptam, kurš tikkai pēc 1 min padod linku uz noteikto failu, īsti nezinu, kas tas ir, neesmu arī skatījies, bet šķiet, ka javascript, jo nu ar php to diez vai var panākt..

 

Tātad doma ir tād, ka rāda atlikušo laiku, un, kad laiks ir iztecējis tiek padota kaut kāda html vērtība. Vai kāds varētu norādīt uz kadiem gataviem skriptiem vai kādām labām idejām?

Link to comment
Share on other sites

settimeout() cheko statusu (AJAX būtībā)

Iekš PHP taisa symlinku uz failu, ja ir iztecējis gaidīšanas laiks (gaidīšanas laiks šeit ir kā "aicinājums apmaksāt, ja negribi gaidīt").

Symlinks vajadzīgs, lai nevajadzētu fiziski kopēt failu.

Link to comment
Share on other sites

Par symlink var kādu vienkāršu piemēru parādīt? itkā skatījos lv2.php.net/symlink īsti neizpratu darbības nozimi..

 

Nu faktiski galvenā doma man ir tāda, lai pēc 1 min iekš kaut kādiem html tagiem iespraucās <div clas='...'><a href=''></a></div>

Link to comment
Share on other sites

Jā... uzliec timeout uz AJAX pieprasījumu, kurš atgriezīs URL-u ar ID/etc saturu uz php skriptu, kas no tekošās sessijas atgriezīs symlinka datus (tiešais links nebūs aizsardzība)

 

AJAX izsauc: get_download_url.php

iepriekšējais atgriež: download_file.php?id=25gsdfgs5d76g45sd7gdfg65sd87g

 

A tur to symlink darbības principu pat nau ko saprast - pointers uz citu failu. Principā ja tu taisi PHP strīmu, tad symlinks nav vajadzīgs.. bet ja izmanto symlinku, tad vajadzēs izmantot arī mod_rewrite, kas čekos tiesības uz faila lejupielādi. Būtība abas metodes vienādas - pirms downlaod - pārbaude

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...