Kristabs Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Ņjā, varbūt pamēģini move_uploaded_file($_FILES['ufile']['tmp_name'],"temp_folderis/".$_FILES['ufile']['name']); un tad padot tai klasei, varbūt viņai paplašinājumu vajag, bet būtu jocīga klase, ja vadās pēc paplašinājuma... //$_FILES['ufile']['name'] , neesmu pārliecināts vai šitā dabū oriģinālo faila nosaukumu, atmiņa.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 Nu Kristap, tā arī biju domājis :) un tagad iet, tik beigās skriptam vajag pipelikt unlink.. + skatos, itkā uploadoju vienu video, viss ok, otru, to neiekopē, paplašinājumi vienādi, labi otram uzmērs ir lielāks, bet itkā max_upload_size esmu mainījis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4F Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in c:\appserv\www\dsad\ffmpeg.php on line 127 nevaru saprast kur lai kluuda http://paste.php.lv/6514 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Tu lieto php 4.x versiju. Vajag 5.x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Nu Kristap, tā arī biju domājis :) un tagad iet, tik beigās skriptam vajag pipelikt unlink.. + skatos, itkā uploadoju vienu video, viss ok, otru, to neiekopē, paplašinājumi vienādi, labi otram uzmērs ir lielāks, bet itkā max_upload_size esmu mainījis... Šādām lietām var izmantot ftp un cron skriptu, kas čeko pēc jauniem failiem noteiktā direktorijā priekš konvertēšanas, webiskā gadījumā arī jāliek tmp folderī, lai nesanāktu, ka pēkšņi 5 video reizē tiek konvertēti, serverim normāls loads un webs bremzē... P.S. Arī post_max_size jāliek attiecīgi kā max_upload_size, lai varētu no formas augšuplādēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 jēs, pieliku to post size, tagad iet. :) mm, ko Tu ar tiem croniem domāji, piem, reizi stundā nočekot, vai nav kāds video sakrājies? aa, klau, ja es taisu to move_uploaded_file, kas notiks, ja piemēram divi jūzeri pievienos divus vienādus ( pēc nosaukuma un paplašinājuma) video? vienu otram pavirsu uzkopē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Temp folderī nekas, jo tur nebūs vienāds nosaukums, bet pēc tam pārkopējot gan pats izdomā, ko nosaukumiem piekabināt, lai nevarētu atkārtoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 (edited) Kavacky, ar to temp folderi es domāju 'savu temp' piem '/var/www/localhost/htdocs/media/temp/' Tur drošvien arī kaut kas jādomā.. Nu bet pārkonvertējot par flv es name taisu ar time(); mmm, moš kāds zin, ko vajadzētu piekabināt, lai paņem freimu no filmas? ā, un kādam nav aizķēries kā parādīt ar javascript vai kko tādu cik 100% ir ielādēt mm, kristap, moš esi saskāries ar vatermarku uz video? :) Edited December 1, 2007 by eregi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Es ieteiktu izmest to php klasi un pašam skatīties ffmpeg dokumentāciju, ir gan kā paņemt kādu noteiktu laiku uztaisīt kā jpg, priekš preview, gan watermark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 failā ffmpeg.example2.php ir piemērs kā thumbus taisīt. tak neesi slinks paskaties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 (edited) pasjatījos jau :) Tik neredz kā apvienot abus vienā funkcijā :) jo vislaik kkādus errorus met Edited December 3, 2007 by eregi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts