Jump to content
php.lv forumi

Lietotajs pats pievieno submenu


arvix

Recommended Posts

Sveiki.

 

Gribetos dzirdet vai kads jau kautko tadu ir darijis un varbut atradis kadu nesapigaku veidu lai lietotajs velak pats vares pievienot - dzest submenu sadalas.

 

Es nezinu taisit kautka ka menu struktura ir salikta Mysql un tad kad vins pievieno tad ganerejas jauns lauks datubaze kura tad glabasies info kas bus saja sadala, vai taisit uz katru menu savu mapi, kura tad tiks lasita katrai sadalai atseviski.

 

Vardu sakot butu patikami dzirdet ka Jus kautko lidzigu dabujat gatavu...

Link to comment
Share on other sites

To var uztaisīt!

 

Ja domā tā

 

Prece

 

lietotājs rediģē šo:

 

āboli (labojams - dzēšams)

redīsi (labojams - dzēšams)

 

tad var taisīt tā, kā piemēram linkam id uzliec nosaukumu un acess lai kurš katrs nevarētu to linku labot (preces vienam tālāk preces2 otram utt)

 

A par Preces norādi pie SELECT, kapiemēram ja irakstīts -- tad parāda nevis kā linku bet kā sadaļu un ja sublinks tad kā parastu linku! Un tad tu iztiksi ar vienu tīri vienkāršu navigācijas pievienošanu un rediģēšanu!

Link to comment
Share on other sites

archux sabrauca auzās. daudz teksta un maz jēgas, ko īsti nevar saprast.

 

Pirmkārt, jā - mēs esam redzējuši un taisījuši 100-iem reižu menu... Visā pasaulē cilvēki vien to dara, ka rediģē meņučus.

Otrkārt - forumā jau n-reizes apspriest un ar gataviem kodiem. (kaut vai šis - http://php.lv/f/index.php?showtopic=3364&hl=koks). Bija arī mans piemērs PostgreSQL bāzei.

Treškārt - internetā ļoti daudz opensource projektu, kur praktiski visās tiek izmantoti meņuči un to labošana no lietotāja interfeisa puses

Cetrkārt - tā kā tu neminēji uz kāda dziņa (ideoloģijas - FS folderi, DB ieraksti, TXT failā) tev tie meņuči, tad mēs tev neko konkrētu nevaram ieteikt.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...