tomaac Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Sveiki! Nepieciešama sekojoša funkcionalitāte: 1) ira kaut kāds div, kurā iekšā ir divi kontroļi (divi selecti) 2) nospiežot uz pogu (bultiņu), šo divu kontroļu vietā nāk viens kontrolis (input) 3) nospiežot atkal so pogu atkal samainās tie divi kontroļi Btw, šo visu vajag izdarīt tā, lai kontroļi mainītos redzami, nu, lai it kā noslīdētu nost un vietā ienāktu jauns. Varbūt kāds ir kaut kur redzējis tādu? Šobrīd nevaru atcerēties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 show/hide .. pilns forums ar piemēriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaac Posted September 13, 2007 Author Report Share Posted September 13, 2007 show/hide .. pilns forums ar piemēriem Doma tāda, ka man nepietiek ar show/hide... Man vajaga, lai tie kontroļi kaut kā redzami nomainās. Nu, pirmais nobīdās vai otrais uzbīdās viņam virsū. Es pat īsti nevaru pat iedomāties, kā tas izskatās, bet tā vajaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Nu, pirmais nobīdās vai otrais uzbīdās viņam virsū.Es pat īsti nevaru pat iedomāties, kā tas izskatās, bet tā vajaga. Ir tada lieta ka slaide show ... domats kan bildeem bet bilzju vieta var izmantot Jebkuru objektu... pec taa arii pameklee.... --- pamatdoma ir shaada: ir <div> ar preciziem izmeriem (bez iespejam brivi staipieties...) taja tiek ievietots kaads objekts ... kura kordinates nobidot uz 1 vai otru pusi ... tas buus redzms tikai daljeji.. tiks paslepts... (itka izies arpus dota DIV robezam ) .... ---- Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Es pat īsti nevaru pat iedomāties, kā tas izskatās, bet tā vajaga. Šis man patīk :) Paskaties kādu javascript librariju - daļa no tiem piedāvā visādus šādus efektus. Piem., jquery, prototype, moo tools un zilijons vēl citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Varētu padomāt, ka meklē kaut ko līdzīgu šiem: http://livepipe.net/projects/control_suite/ digg-comment-style-sliding-divs-with-javascript-and-css moofx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaac Posted September 17, 2007 Author Report Share Posted September 17, 2007 Paldies par atbildēm! Visas noderēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts