andrisp Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) Tad jau drīzāk par Komodo varētu teikt, ka viņš dara lietas uz savu galvu. Es neko nezinādams atveru parastu ANSI, a šis ņem un vienkārši pārseivo par UTF-8. Netaisnība! :) Edited August 23, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 tā ir konfigurēšans issue. ja izņem ķeksīti no custom encoding, un ieliek ķeksīšus, lai automātiski meģina noteikt encodingu un izmanto sistēmas encodingu.. tad varētu būt, ka šams uzvedās tieši tā, kā Tu gribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Un tāpat ir ar RapidPHP ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrejs Rudzītis Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Paralēli darbam ar kodējuma kļūdām arī pārkārtoju pašu kodu, tā ka pilnīgi noteikti pirms rindiņas header biju ielicis kaut kādu mistisku outputu, tāpēc Sorry. Pats stulbi strādāju 18h un pēc tam nevaru saprast, kurā vietā kļūdas rodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Neesi ne pirmais, ne pēdējais. Šeit jau N-tās reizes ir bijuši topiki, tipa - "rādam man headers already sent kļūdu, bet es neko nesūtu 100%!! Es 100% zinu, ka vaina ir X fīčā. help!"... A skumji, ka debugot nemākam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts