tk1 Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Sveiki! kadam nav aizkeries kadas galerijas skripts, kur admins var ievietot bildes un jebkurs komenteet!? Es pat nezinu kā tādu meklēt, atradu vienu kur var ievietot bet nevar komentēt, atkal citas ir ar visām reģistrācijām, bet man vajag tādu vienkāršu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Kur problēma pašam tādu uztaisīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 slinkums + ja es taisiishu kads netikai bildi varees ievietot, bet kādu vel sviestu, ar kuru visu webu nojās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
king999 Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Tad pielieto primitivu aizsardzību, piemēram ļauj pievienot tikai *jpg failus u.tml. Tad palasi googlee par to kā izvairīties no shell injekcijām ar failiem. Un tad jau drošība būs kārtībā ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 vai atsūti savu vajadzību uz meilu (marcis@itmedia.lv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts