Gacha Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Nu Gacha atkal ir strupceļā! <?php include_once("protected/mysql_config.php"); if (!mysql_connect($hostname,$dbuser,$dbpass)) {echo "Nevar pievienoties DB";} if (mysql_select_db ($dbname)) { $com_query = mysql_query("select count (*) from news_koments where news_id='115'"); $com_row = mysql_fetch_row($com_query); echo "".$com_row[0].""; }else echo "Nesanak!"; ?> Nu šim būtu jauzrāda cik ierakstu ir tabulaa ar taadu un taadu $id. Bet vinjsh met erroru Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in d:\usr\www\test.php on line 7 Mēģināju visādas metodes, bet mans prats šo pagaidām neizprot! Kaut ko līdzīgu jb4 bija iepostējis kādu laiku atpakaļ. Bet es te kādas 2 stundas meklējos un nevaru atrast! Varbūt kāds zin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikko Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Nezinu, tu tūlīt vai nu smiesies vai raudāsi: :P count (*) - kļūda, count(*) - nav kļūdas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted February 13, 2004 Author Report Share Posted February 13, 2004 Pizdj.... Kur dēļ tāda stūlbuma var nesanākt. Esmu dusmīgs!!! :angry: :angry: Paldies Kikko!!! Es pētu un pētu, bet nekā, labi ka ir tādi acīgi cilvēki! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 (edited) imho: taa nevareetu buut ka atstarpe kaut ko maina... ja pareizi atceros, tad count() ir jaabuut group by nosaciijumam, ir peec kaut kaa jaagrupee, lai skaitiitu. select count (*) from news_koments where news_id='115' group by ... Edited February 13, 2004 by hu_ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 jaa taa atstarpoiite dara savu. ielixi atstari un buus error. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikko Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 imho: taa nevareetu buut ka atstarpe kaut ko maina...ja pareizi atceros, tad count() ir jaabuut group by nosaciijumam, ir peec kaut kaa jaagrupee, lai skaitiitu. select count (*) from news_koments where news_id='115' group by ... Pēdējā laikā no tevīm neesmu redzējis postu kurā tu neslavētu group by, nu nomierinies, ir lietas ko var izdarīt bez group by. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 offtop. imho: taa nevareetu buut ka atstarpe kaut ko maina...ja pareizi atceros, tad count() ir jaabuut group by nosaciijumam, ir peec kaut kaa jaagrupee, lai skaitiitu. select count (*) from news_koments where news_id='115' group by ... Pēdējā laikā no tevīm neesmu redzējis postu kurā tu neslavētu group by, nu nomierinies, ir lietas ko var izdarīt bez group by. :lol: blj**, kaa besii shitaadi bezsakara gaajieni. toch jaasaak lietot jb4 metodes un jaaizkliedz katrs suuds, kas tev uz sirds. centies teikt par tematu a tur viens gudrais koementee kaut kaadu shitu ne pa teemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikko Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 blj**, kaa besii shitaadi bezsakara gaajieni. toch jaasaak lietot jb4 metodes un jaaizkliedz katrs suuds, kas tev uz sirds. centies teikt par tematu a tur viens gudrais koementee kaut kaadu shitu ne pa teemu... Nu bet kas cits atliek ja es ielieku savu risinājumu, gacha saka ka darbojas, bet uzrodas viens gudrinieks kas saka : "nē nē, tas risinājums nevar būt pareizs (kaut arī strādā), jūs visi esat mudaki, group by ir vienīgais īstais ceļš" ([autora piezīme] dramatizējums, oriģinālais teksts izklausījās nedaudz savādāk). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts