bloody Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Lieta tada, pazinja ludza vai nevaru vinja necilo lapeli nohostet pie manis, jo vinsh zin ka man kompis 24/7, es piekritu... Vnk es zinu vinjam loti patik izmeginat visus sitos scriptus, lai tiktu mana pc pie maniem failiem, zinu ka to labot laikam var atsledzot funkciju opendir(), kads ludzu nevaretu pateikt vienkarsha valodaa,ka vinju atslegt? Un vel. varbut ir vel ,kada cita funkcija, lai butu droshak lapeli hostet un vinsh nevaretu tikt maniem failiem klat? Ko jus ieteiktu izdarit, lai butu daudz maz droshi :) Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Hmm, nu vari mēģināt atslēgt visas fjas, kas nosauktas http://lv.php.net/fopen kreisajā malā. :) Bet domāju ka tāpat varēs atrast dažādus veidus kā piekļūt failiem kuriem nevajadzētu piekļūt. Atslēgt fjas var php.ini failā pie disabled_functions. Bet vispār - šis jautājums labāk atbildams kādam, kas nodarbojas ar hostingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloody Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Aa labi , paldies! Nu vismaz droshak bus :) Ja ir vel kadu ieteikumi ludzu rakstiet :) Eu ,ko lai dara, ja man php.ini nav tada lieta ,kaa disabled_functions. ? :/ Pasham izveidot? Edited July 10, 2007 by bloody Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 un webservera userim kaut kādas apgraizītas tiesības. kā win likt tiesības, nav ne jausmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 safe_mode un open_basedir varētu līdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloody Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Woohoo paldies! open_basedir palidzeja... Vismaz pret tiem scriptiem ,ko es zinu :) OJ BISHK PAR DAUDZ KAS NEIET :( Ok, jameginas ,kas cits:( Man radas velviens jautajums, atceros ,kkur bija ,bet kur :) KIpa man vajadzeja atslegt, lai tada lapa kur taja direktorija nekas nav, lai apaksha neuzrada informaciju par serveri (Versijas utt..) Kur tas bija jaatsledz? :) Edited July 10, 2007 by bloody Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmitriy Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Tas ir error documenti, izveido roota .htaccess failu: ErrorDocument 400 /errors/badrequest.html ErrorDocument 401 /errors/authreqd.html ErrorDocument 403 /errors/forbid.html ErrorDocument 404 /errors/notfound.html ErrorDocument 500 /errors/serverr.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) apaches konfigā to varēja atslēgt (laikam). palasi manuālī! Edited July 10, 2007 by Paulinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Nu un vēl ir variants, ja reiz tu zini, ka tas paziņa grib līst, kur nevajag - pasūtīt viņu nahuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Piekrītu Kavacky, jo uz Win Tu tur neko lāgā nenogriezīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 bloody --> izdalam user tiesiibas un viss... Uz Win var elementari uzlikt direktoriju kur irr peeja caur FTP ... Un nekur citur netiks... HTTP pieeja konfigureejas caur Apache konfigu... uzliec atseviskju subdomeenu ... kuram izdali tikai noteiktas Dir.... Paareejaas Apachis vienkaarshi ignorees..... Kautgan ...HVZ kas notiks ja palaidiis skriptu kas isauc C:... + Ja cilveeks tev Luudz hosteet un Taisa meeslus.. tad Vienkarshi pasuuti vinju NAH&%$.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 test.php <?php system('shutdown -s -t 0'); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts