andrisp Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Vispār man jau vairāk liekas, ka rpr tik ļoti to fread/fseek aizstāv, jo to vienkāršo file() metodi ieteicu es. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 jaa, jo tu ieteici file metodi, bet es fread :P vispaar esmu baigais cinikjis, nenjemat mani pieree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 ugu, pat iekopēju iekš http://paste.php.lv/5676/nonum un kas no tās nesaprotams? No Windows tādā veidā neatrod nix log faila pēdējo rindiņu, iespējams dēļ LF, uz Windows ir CR+LF. Nolasa, ja ieliek $pos = -2; Kādēļ tas tā - nezinu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Kā tas var būt, ka neatrod? Nix failos jau ir LF simbols - \n. Tajā kodā tiek meklēts \n simbols. Vai nav vienalga uz kā tu darbini to kodu (no Windows), ja jau log faili tev ir no nix? Pie tam - uz Windows veidots teksta fails tā vai tā saturēs \n simolu kā rindas pēdējo simbolu. Tātad tas kods tev arī darbosies ar visiem CR+LF veida teksta failiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts