Jump to content
php.lv forumi

check box salīdzina ierakstus


zviedzha

Recommended Posts

Kas tieši nav skaidrs ?

 

Katram produktam savs checkbox. Submitējot formu, skripts paskatās kādi produkti bija sačekšēti un pieprasa no datubāzes katram produktam informāciju. Un izdrukā side-by-side. Tā side-by-side izdrukāšana varētu būt nedaudz tricky, bet to var panākt nedaudz pakustinot smadzenes :).

Edited by andrisp
Link to comment
Share on other sites

pirmkaart.. kaa var nebuut datubaazes.. nu vienalga.. :D MySQL, vai uz failiem... bet tomeer k-kur k-kadam info jaastaav.. nee nu labi.. ja veelies salikt k-kaadas loti daudz preces vienaa lapaa.. vai k-kaa taa.. nu tad soorry.. :)

 

Izklausas ka tava ideja nav pardomata - vismaz taisishanas zinjaa!

Link to comment
Share on other sites

nu es jau neko nesaku, bet tomer jebkuru lapu ko taisa ir viegli jamak izmainiit vai pievienot ko jaunu! Ja taa netaisiis.. tad pievienojot ko jaunu vajadzees veert visas lapas akal valjaa.. u.t.t... tomeer cilveki tiecas uz iisaaku kodagabalu, un lapas labaku parvaldishanu!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

shaubos vai vinjsh zin kas ir masiivs, kur nu veel kaa nolasiit failu utt bet saliidzinaashanu bez padziljinaataam zinaashanaam neuztaisiit :) tb. nepietiek tikai ja zin html un no php echo 'hello wolrd!';

Edited by udens
Link to comment
Share on other sites

un ja nav datu bāze?

ir četras bildes

katrai bildei savs checkbox

submit

izvada ieķeksētās bildes

 

nu tad pretii ir php fails kursh panjem ar $_GET vai $_POST mainiigos nu bez db tu vari dariit taaa ka chekboxa value="/img/1.jpg" on otram value="/img/2.jpg" piemeeraam tad tu ar $get dabuusi tos bilzju linkus un vari piem uztaisiit ka php peectam izdrukaa layoutu kuraa iekljauj noradiitaas bildes celjus img src="" vienam un otram savukaart tad index failaa tev ir jaabuut contenta sadaljaa switch un case lai piem tu vari no taa php salidizinaashanas faila nosuutiit uz index failu kaukaadus mainiigos tipa header('location:index.php?content=salidzinat); un tad attieciigi satura dalja tev nomainiisies pret taam saliidzinaashanas bildeemteoreetiski tad db nemaz nevajag vienk jau brutaali index failaa tiem cheko boxiem pie atieciigass bildes saliec value ar bildes celjiem, bet vispaar iesaku saakt stradaat ar mysql un vispar palasiit php tutoriaalus, saac ar piem http://www.phpeasystep.com/workshopview.php?id=12 foruma tutoriaalis vienkaarsh tajaa iemaaciisies ar db daudz maz darboties un kaa to ar php panaakt tad tev vajdzees arii serveri ar php abalstu iesaku nokachaat www.wampserver.com/en tur vienu progu uzinstalee uun viss notiek + papeeti arii phpmyadmin kaa var db taisiit viekaarshaak nekaa consolee raxtiit komandas :D principaa es nezinu vai tu php vispaar maaki utt bet ja buutu kaada sajeega tad jau vareetu just...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...