Jump to content
php.lv forumi

zviedzha

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

zviedzha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nav nepieciešams i-veikals ir nepieciešams izvēlēties no četriem vai vairākiem variantiem 2-us 3-īs un lai tie tiktu izvadīti in new page!
  2. un ja nav datu bāze? ir četras bildes katrai bildei savs checkbox submit izvada ieķeksētās bildes
  3. vai kāds nevarētu, lūdzu, pateikt kā iespējams uzkodēt ko līdzīgu (1a.lv), kad iespējams ieķeksētās preces salīdzināt vienu otrai blakus? der arī kāds noderīgs links! paldies!
  4. Lūdzu, pasakiet kur ir kļūda! Kad spiežu pogu, tad man izmet: REĢISTRĀCIJAS KĻŪDA! Un dati netiek pievienoti datu bāzes tabulai! paste.php.lv/5398 Paldies jau iepriekš!
  5. bubu dati ir diezgan daudz ~2000 rindas un ~15 kolonnas! a varbūt tas nemaz nav daudz?
  6. laikam ajax nederēs! Vai tiešām nekā šo nevar realizēt?
  7. Ir nepieciešams uztaisīt scriptu! Ir viena tabula! Tabulā ir lauki: id, vārds, uzvārds, vecums Izvēloties ar combo box no mysql tabulas lauku "vārds", tālāk nākamajos combo box logos parādās tikai tie lauki, kuri atbilst pirmajam kritērijam - vārdam! Un tad arī trešajā parādās no iepriekšējiem combo box atlasītie lauki! Ir divi Jāņi Bērziņi, bet vienam ir 11 - otram 12 gadi! Izvēloties "Jānis" -> "Bērziņš" -> "11" un "12" (trešajā combo boxā jāparādās ir abiem variantiem) Un spiežot pogu AIZIET, tiek izvadīts: Mani sauc $vards $uzvards un man ir $vecums gadi! Vai tas ir iespējams ar php? Vai tomēr kas cits? Paldies jau iepriekš!
×
×
  • Create New...