Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Nu re, varbūt kāds ir saskāries. Ir qmail mailing liste, kura pievieno adresi, ja sūta šai mailu uz listname-subscribe@domain.lv. Viss notiek, ja to sūta no k. kādas mozillas, bet ja ar php mail(), tad nekā. Sajūta, ka šamā confirmācijas mailu sūta ne pēc from adreses, bet kādas citas, tipa return-path, vai kā tamlīdzīgi... Varbūt kāds ir saskāries ar ko līdzīgu, un zin vainu?

Posted

Stādu jau, stādu... Tik jēgas nekādas. Return-Path šamais aizvieto ar savu - anonymou@domain.lv. Neskatoties, ko es tur norādījis esmu. A From un Replay-To neko nedod :(

Posted

Paldies, Grey Wolf :) Kaite gan bij ne tā, bet tavs posts pamudināja vēlreiz uzmanīgi hederus pārskatīt... "'Return-path:$from\r\n"; - laikam pārstrādājies biju, ka šito nepamanīju ātrāk...

Posted
Return-Path imho var mainīt tikai servera admins.

kāds sakars servera adminam ar automātiski ģenerētiem meiliem!? Domā kāds sēž pa vidu un maina headerus? (izņemot spec. uzrakstītus skriptus var uzhakotu qmail)

Viss headers ir modificējams.. bet qmail arī mācēs pielikt kaut ko papildus (ja nemaldos)

Posted (edited)

ok, kļūda man! qmails pats liek klāt Return-Path, ja nav pareizi norādīts. (vismaz serverim ar kuru strādāju)

Edited by Paulinjsh
  • Create New...