Jump to content
php.lv forumi

Webs + Forums 2 in 1


Martinsh

Recommended Posts

Sveiki! Es gribētu uzzināt, kā var savienot Weblapu ar forumu cik tas ir sarežģīti utt. ? Piemērs ir tāds man ir weblapa un viņu gribētu savienot ar IPB tā lai forumam ir weblapas aukšējā daļa :)

Link to comment
Share on other sites

es nezinu kas tas bija bet reiz viens bija kautkur ielicis!! neatceros vai saja foruma!! bet nu tjip taa tew ieksh lapas ir ir forums kuru atseviski var scroolot uz leju vai uz augsu !!!!

 

ceru ka saprotat ko es saku :D

Link to comment
Share on other sites

Ar iframe buus chakars.. ja foorums paliek garaaks.. kaa ieplaanots.. aiziet aiz malas.. nepavisam nav labi! Pasham nepatiktos rakaties pa mazu lodzinju lielaa buudaa!

 

Viss optimalakais ja njem kadu foruma skriptu ir vnk.. uztaisit CSS style.. kas der gan lapai, gan forumam.. :) izskatiisies sameeraa liidziigi un nebuus lieku probleemu! :)

Link to comment
Share on other sites

Phpbb forumam ir laba lieta Freach All, kas ļauj izvadīt jebkuru lietu laukā un to integrēt viegli jau esošā mājas lapā, tā rezultātā visas lapas dzinejs darbotos ar foruma dzinēju. Protams vajag nelielas zināšanas un laiku. Par to forumu, kas tev ir es nezinu. bet esmu redzējis lapas, kurās tā arī ir izdarīts. viss ir izvilkts laukā un salikts pa vietām.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...