Martinsh Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Sveiki! Es gribētu uzzināt, kā var savienot Weblapu ar forumu cik tas ir sarežģīti utt. ? Piemērs ir tāds man ir weblapa un viņu gribētu savienot ar IPB tā lai forumam ir weblapas aukšējā daļa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Mēs neko nezinam ne par tavu lapu, ne par tavu forumu, tāpēc nevaram ne pateikt cik tas ir sarežģīti, ne arī kā to izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsh Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 Njam paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 1) aukšējā daļa? 2) Tam ir 2 pamatvarianti: a) freimi (gūglē html frames) b) tai IPB forumā vienā vietā konstanti inklūdo failiņu, kurā atrodas tā tava aukša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Bija viens tads mazinjs skriptinjs ar kuru var forumu ielikt lapas loga!! kads newaretu plzz ielikt to skriptu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) <iframe> ? Edited April 17, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 es nezinu kas tas bija bet reiz viens bija kautkur ielicis!! neatceros vai saja foruma!! bet nu tjip taa tew ieksh lapas ir ir forums kuru atseviski var scroolot uz leju vai uz augsu !!!! ceru ka saprotat ko es saku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Bet es taču atbildēju - iframe. Pagūglē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 atradu thnx!! naw jau tas labakais bet lietojams laikam sitas <iframe src="tava foruma adrese" width="800" height="600" border="3" frameborder="0"></iframe> Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Ar iframe buus chakars.. ja foorums paliek garaaks.. kaa ieplaanots.. aiziet aiz malas.. nepavisam nav labi! Pasham nepatiktos rakaties pa mazu lodzinju lielaa buudaa! Viss optimalakais ja njem kadu foruma skriptu ir vnk.. uztaisit CSS style.. kas der gan lapai, gan forumam.. :) izskatiisies sameeraa liidziigi un nebuus lieku probleemu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 domaa nevis forums lapaa, bet forumam apkarinata apkart lapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 aldis pamegjinasu tawu wersiju!! bet tikmer uzilksu to pasu <iframe> !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Phpbb forumam ir laba lieta Freach All, kas ļauj izvadīt jebkuru lietu laukā un to integrēt viegli jau esošā mājas lapā, tā rezultātā visas lapas dzinejs darbotos ar foruma dzinēju. Protams vajag nelielas zināšanas un laiku. Par to forumu, kas tev ir es nezinu. bet esmu redzējis lapas, kurās tā arī ir izdarīts. viss ir izvilkts laukā un salikts pa vietām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 vareet var.. nu apmeeram variants ko es biju ieteicis.. ir sheit... http://www.radioskonto.lv/forum/ http://www.radioskonto.lv/ Vnk izskati itkaa saderiigi... un viss notiek! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollmax Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) Man vajag lai lapā būtu Invision PowerBoard, līdzīgi, kā http://blind.lv/forums/ Edited April 25, 2007 by rollmax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts