Joyride Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Vai kads zin bezmaksas programmu, kas vajadziga pavisam vienkarsu diagrammu zimesanai? Visparastaka hierarhijas attelosana, vienada limena bloki un pakartotie. Ja neskaidri izteicos, sis attels to skaidri paradis, kas tiesi ir vajadzigs: http://fudosys.com/calendula-diagram.png Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Bija tāda dia man šķiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joyride Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Paldies, bet vai nav kads native rīks Windows platformai, bez kaut kādiem Runtime environmentiem? Būs vajadzība viņu staipīt līdzi iekš Flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Stapīt līdzi, tas ir kā? Dia izmanto tikai GTK+, kuru var nemaz neinstalēt, bet vienkārši iekopēt dia direktorijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joyride Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 (edited) OK, pameginasu, bet man vajag tikai tik vienkarsu progu, kas spej izveidot attela redzamo diagrammu un viss. DIAi apraksta ir rakstits, ka ta ir lidziga MS Visio, tas man nav vajadzigs... EDIT: Dia ir OK, tikai neatradu ka var vienkarsam kvadratam (box) ieksa ierakstit tekstu. Ieks properties nav. EDIT 2: Atrisinaju so problemu, kvadratam vidu ieliekot teksta objektu. Edited March 16, 2007 by Joyride Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Nebija labā poga -> add text? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts