tk1 Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 (edited) Sveicināti... -Vēlējos pavaicāt kā to varētu dabūt gatavu!? Ir db warez.lv TABLE ipb_blog un tur sadaļas bloga id un title Izvadu title tur problēmu nav sākās problēmas kad cenšos uztaisiīt to id par linku un linka ir nepieciešams id cipars ko man taja linkā ar īpaši nesanāk iedabūt, vai varētu kāds iedot kādu pamāci'bu priekš šā, vai pats palīdzēt??? Edited March 1, 2007 by tk1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 SELECT `entry_name`, `enty_id` FROM ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 (edited) Tiku galā! ja kādam vajag to kodu tad prasiet! Edited March 1, 2007 by tk1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 a ???? Kodu kaa izvadiit Burtinju a? Kaadeelj dzes savus Postus? Domaa ka tas ir labi? Man peec shaadiem izgaajieniem "LJOTI" Gribas atbildeet.... Naaksies tevi pievienot pie ignoretajiem Lietotaajiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 (edited) idzesu jo biju iepoustojis kodu ar visiem pass!!!! kods - http://paste.php.lv/5227 Man vel tikai vajag panākt lai vinjs izvadītu 10 ierakstus envis 1! Edited March 1, 2007 by tk1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Un vai tad Edit poga nav? buutu pielabojis un atstaajis ar piebildi ka kods ir palabots... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 Vius atkal sarakstiju un savedu kārtībā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Liec to linku iekš tā while (tikai izmet ārā to foreach). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 (edited) sanāca liels paldies! Edited March 1, 2007 by tk1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts