Stopp Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 (edited) Skatos, ka, ja kāda tēma ir pārvietota no vienas sadaļas uz citu un vecajā sadaļā ir atstāta 'spoguļtēma', tad, izlasot to, man joprojām rāda, ka sadaļā ir kāds nelasīts posts. Nav, protams, liela problēma nospiest to podziņu pašam, bet es tā drusku apjuku, varbūt kaut kad kāds labvēlis varētu izlabot. Paldies par uzmanību. Edited January 17, 2007 by Stopp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Vajag uzspiest uz zilās IPB bildes pirmajā lapā, tas atzīmē visus topikus zem tās sadaļas kā lasītas un tad šī problēma atrisinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 Tiešām? Nav, protams, liela problēma nospiest to podziņu pašam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Izmanto pogu "View New Posts" + "atvērt jaunajā tabā" Es pirmajā lapā nekad neieeju :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts