zigmunds Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 (edited) Visu cieņu speciālistiem! Paldies par atsaucību. Man patiess prieks, ka tomēr ir riktīgi letiņi, kas dalās vismaz pieredzē. Thanks.. Ok. May be vēl ir jāpārdomā... Tādēļ pasākumu pagaidām kancelējam ..... ar cieņu Zigis Edited January 3, 2007 by zigmunds Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Tiek piedāvāta tikai alga (entuziasta līmenī), vai arī kaut kas vairāk (piem., akcijas, līdzdalība SIA, utt.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 par cik lielākā daļa jaunatnes ar īpašu intelekta līmeni neizceļas mūsdienās tad projekts varētu būt visai riskants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ir tak mums orb.lv, pat intelektuāli gmailu pie viņiem var palasīt. varbūt reikarinējiet veco fundamental.lv ar visu tā laika publiku un saturu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 pareizāk sakot neiespējams... mums jaunatne dzer, pipe un duras, intelektu tur neatrast ja ir kautkadas paliekas no intelekta, tad noteikti tas tejkannas ipašnieks rubi CS vai sēž draugos... bet, kam ir intelekts, tie nesež pie datora :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Tātad, 4e4en, tu sevi pieskaiti pie tiem, kam nav intelekts ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Skarbā patiesība rāda to, ka tie kas pārsvarā atbild šeit forumā ir labos amatos/kantoros nostabilizējošies... pārējie lamzaki iesācēji, kuriem totāls vloms izmantot google/manuāļi, tā kā nav īstā vieta šeit kaut ko meklēt pretendentus portālu veidošanai. kaut gan, kas zin, moš Robji pieņemsies prātā un pietieksies vakancei :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 nu vajag kādu kas strādā par pusvelti. lai atvērtu jaunu portālu jābūt nopietnam pamatam, jo tagad ir viss ko vien var iedomāties. un ja īpaši neseko interneta aktivitātēm lvzonā tad varbūt tu arī nezini, ka ir daudz visādu mirušu portālu un projektu, kuri sākās diezgan cerīgi un pat kvalitatīvi. un nav pat īsti skaidrojuma kāpēc daļa no tiem ir miruši. kaut kā tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Es pieteiktos, pietiekams entuziasts esmu...bet man vēl daūūdz jāmācās ( Ja iedalītu sīderos un līčeros tad es te esmu pilnīgs leecheris... :P ) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Te ir vairāki varianti: Ir laba ideja, un A) Ir nauda (no problems - liekam sludinājumu, meklējam labu programmētāju, utt.) B) Nav naudas Variantu, kad nav naudas (vai ir maz) var atkal iedalīt: B1) Izstāstām ideju pieredzējušam programmētājam, kurš kā atlīdzību gribēs daļu no jaunā uzņēmuma B2) Pieņemam darbā iesācēju, cerot, ka laikam ejot, viņš spēs izmācīties par profesionāli B3) Ceram uz brīnumu (atceramies, nākamie Ziemassvētki būs pēc mazliet vairāk kā 11 mēnešiem) Nu kaut kā tā. Īsti nesapratu, kuram scenārijam atbilst sākotnējais sludinājums, bet laikam jau B2. Tā kā programmētāju algas strauji pieaug, tad jādomā, būs arvien vairāk uzņēmēju, kas gribēs izvēlēties B1 variantu. Pagaidām gan kaut kā īpaši darba sludinājumos tas neparādās, jo uzņēmēji cer uz "speciālistiem - entuziastiem, kuru darbs apmaksājams, vēlams, ļoti humānā līmenī". Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Tātad, 4e4en, tu sevi pieskaiti pie tiem, kam nav intelekts ? :) NOP, izņēmumi arī gadās :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
syscode Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Cik maksās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts