FasT^On3 Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Man viss veeesi sanaaCa vnk aizeju uztaisu jaunu paneli: http://paste.php.lv/4894 Precizi to Ja tu iekopeesi ies : tikai viena proba ... nu viss iet ja bet tur vinsh nesamazinaas nu vinsh izstiepjas loti liels BET STRAADAA VISS!!!!! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerz Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Uztaisi jaunu failu piemēram vardadienas.php un samet to skriptu iekshaa.. es lietoju include un man viss iet ;) <? include("vardadienas.php"); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1 Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Topika nosaukums vispār ir ir jau foršs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batons Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 (edited) Man laikam kaut kas nav tā kā vajadzētu, jo uzrāda šo te: Fatal error: Call to undefined function openside() .../vardadienas.php on line 3 3 line atrodas šis te: 1# <?php 2# 3# openside("vardadienas"); tālāk seko pārējais php kods... Palīdziet, lūdzu! :/ Edited January 7, 2007 by Batons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Da loģiski, kur tu esi redzējis funkciju openside? Tev tā pirms izsaukšanas ir jādefinē. To jautā lietotājam FasT^On3, kurš kodu ir iepostējis. Bet ko tu īsti mēģini panākt? Ja gribi nolasīt šodienas vārdadienas, tad (ja izmanto to pašu kodu) vienk $vd[date('m')][date('d')]; ir šodienas vārdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batons Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 jā, noņēmu to openside("vardadienas"); viss strādā, kā nākas :) Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts