zirgs Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Man radās problēma ka uztaisīju 3 kolonnu table. Iekšā katrā kolonnā vajag scrollable div, itkā pirmajā ieliku viss ok jo augstums bija vienāds ar table augstumu. Bet kad vajadzēja man tikai 180px(nākamā kolonna) ( table ir 330px), tad tas div's man parādās pa vidu (vertikāli pa vidu), kādi risinājumi ? Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 table td elementiem valign atribūts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zirgs Posted December 26, 2006 Author Report Share Posted December 26, 2006 (edited) ak, dievs :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D x1,000,000 cik stulbi, biju aizmirsis par tādu lietu :D :D :D Paldies ka atgādināji :) bet vai tad viņš defaultā ja nav norādīts nav uz top ? Edited December 26, 2006 by zirgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Šķiram vaļā manuāli un lasam: http://www.w3.org/TR/html4/struct/tables.html#adef-valign Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts