Jump to content
php.lv forumi

zirgs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

zirgs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ak, dievs :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D x1,000,000 cik stulbi, biju aizmirsis par tādu lietu :D :D :D Paldies ka atgādināji :) bet vai tad viņš defaultā ja nav norādīts nav uz top ?
  2. Man radās problēma ka uztaisīju 3 kolonnu table. Iekšā katrā kolonnā vajag scrollable div, itkā pirmajā ieliku viss ok jo augstums bija vienāds ar table augstumu. Bet kad vajadzēja man tikai 180px(nākamā kolonna) ( table ir 330px), tad tas div's man parādās pa vidu (vertikāli pa vidu), kādi risinājumi ? Paldies!
  3. zirgs

    confirm code

    nais, atkal aiz slinkuma nebushu visu izlasijis. tank juu bubu.
  4. zirgs

    confirm code

    shaujiet mani nost bet es neko nevaru atrast :(
  5. zirgs

    confirm code

    Gundar apmeram ta jau ari gribeju ;) ... bet nu krch man viss laikam sanaca labi, paldies kas palidzeja tik velviena lieta - kads nevaretu pavestit man par tadu eksistejoshu/neeksistejoshu funkciju kas cheko vai mysql_query bija izpildita vai ne nu kjip if (izpildija($querijs)) { echo "Labinieks!"; } )
  6. Sveiki, par cik es esmu diezgan "kruts" tada zinja ja kkur ieraugu kadu fichu man ari obligati vajag (saja gadijuma php)... tad nu izdomaju ka man vajadzetu confirm code uztaisit ... itka man ir ta ka no sakuma apstradaju ievaditos datus , tad ja viss labi tad ierakstu datubaze visu un vienaa fieldaa "conf" ielieku 0 ... talak izsuta ar mail(); tekstu bla bla bla un linku kur aktiveet savu kontu ... un itka otra dalja koda man ir kjip viss labi, tad conf fielda 0 nomainam uz 1 un useris r aktivs ... bet ka lai dabuju to otro dalju pec aizmeiloshanas gatavu ja piem dodu linku confirm.php?confirmcode="te md5'ots userneims" ka lai skripts iznjem no urlja aaraa to "te md5'ots userneims" dalju un pecaak apstraadaa?mozh kads var pastastit kaqdu citu variantu kas ir parasti tajos confirm urljos tie mistiskie cipari un burti un ka vinjus pectam apstrada?paldies.
  7. Tad nu ta iedomajos ka var dabut gatavu to ko varam redzet virsrakstaaa?Kas ir javeic apacha .conf ?
  8. laikam shis ir ko man vajag, paldies.
  9. krch lieta tad vai kads man nevaretu dot kadu majienu vai kko tamlidzigu kaa lai es pienjemsim ==> index.php lapaa ir forma pec kuras submiteshanas apaksha paraadaaas piemeram "Darīts!E-pasts aizsutits!" ?
  10. labs v3rb0 :D :D :D smiekligi un praktiski ...
  11. ai ... mani bubu parliecinaja ne bet nu es pardomaju ... :)] bet vienalga paldies.
  12. zirgs

    .lv .com

    ar ko atkjiras piemeram .lv domens no .com domena neskaitot vardisko atskjiribu ... ? jo .lv maksa 20ls a .com 7ls ... un ir redzetas daudz dazhadas cenas ari .com ... kape ta?
×
×
  • Create New...