andrisp Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 hmnc, nu man sākumā likās, ka viņš runā par dažas līdz padsmit sekundēm ilgiem izpildes laikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 hmnc: php + lock fails + cron/sheduler = serviss Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Delfins: user right tool for the right job :) protams, lapas var kodēt arī ar asembleru un servisus ar php, bet tas ir vajadzīgs? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 hmnc, es tomēr neuzskatu, ka es mācu braukt ar pirmo ātrumu, jo, piem., man pašam bija viens projekts, kur pie parastas meklēšanas/atlasīšanas vajadzēja no dažām līdz pat apt. 20 sekundēm (Kverijs apstrādāja vairākas tabulas, kā arī veica kaut kādus aprēķinus - tāpēc tik ilgi). Un tā kā no ohmygod teiktā man likās, ka tā ir līdzīga situācija, tad ieteicu līdzīgu feedback risinājumu kā pats veidoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts