arbata Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Man php skriptos nerāda kļūdas. Rāda tukšu lapu. Izmēģināju koda sākumā likt: ERROR_REPORTING(E_ALL); ini_set("display_errors","1"); Nepalīdz. Izmēģināju .htaccess failā rakstiit: php_flag display_errors on php_value error_reporting 7 Nepalīdz. Uz vecā hostinga arī bija noslēgtas kļudas, bet tur kaut vai .htaccess palīdzeeja. Vai kaads var ieteikt ko dariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaitnieks Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Aizraksti hostingam un palūdz, lai ieslēdz. Var gandrīz garantēt, ka labprāt ieslēgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Var gandrīz garantēt, ka labprāt ieslēgs. Kljuudies... Normaali hosteetaaji Kljuudu reportingu uz ekraana neizvada bet gan saglabaa log failos.... Teiksim ja es pie kaada hosteejos un zinu ka man kods nav 100% valiids un var izvadiit kaadu nenoziimiigu warningu vai notes, un peeksni 1 dienaa viss, Pilns ekraans ar Notes.... ... Bl...n, es to hosteetaaju momentaa aiz ... pakartu... Taapeec ir domaati log faili.... Cita lieta pie izstraades.... Edited November 30, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Normāli ir, ja defaultā error_reportings ir izslēgts, bet ar iespēju klientam pašam ieslēgt. Kaitnieks, starp citu pie jums laikam tā uztaisīts, ka nav iespējams ieslēgt error_reportingu outputā. Edited November 30, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaitnieks Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Andrīt: Es aizeju blakus telpā un pasaku ka man tādamuntādam.lv vajag rādīt php kļūdas. Un adminis ieslēdz. Vai arī pasaku, lai ieslēdz tos pašus minētos log failus, ja mazāks slinkums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 nu tad samierinies ar savu roku līcības koeficienta nepārprotamo lielumu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Uz production servera rādīt kļūdas weblapā ir ļoti neprofesionāla rīcība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts