brekulis Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 izstāstiet kāpēc vajadzīgas (type=\"submit\") slīpsvītras Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 RTFM moška. Paskaties, kas notiks, ja neuzliksi tās: print ("<input type="submit" ... "); php interpretators lasīs tavu kodu: print, ahā vajag izdrukāt stringu, strings ir no " pēdiņas līdz nākamai " pēdiņai "<input type=". To arī izdrukās, a ko tālāk - kautkāds mistisks submit" ... "); Šis nezinās, ko ar to darīt. Tāpēc lieto eskeipošanu ar backslašu: \" Tas apzīmē, ka šo pēdiņu stringā vajag ignorēt. Tāpēc arī tiks nolasīts viss strings līdz beigām. Bet es tev iesaku nelietot šādu pierakstu. Dari vienkāršāk: print '<input type="submit" name="submit" value="apstiprināt">'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
brekulis Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 Paldies par infu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Šajā konkrētajā piemērā, es vispār "kāptu" no php tagiem ārā, ar domu: <?php if (kautkas) { ?> <!-- mana forma --> <?php } ?> Edited November 26, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
brekulis Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 esmu lasijis netikai par POST bet arī GET! Ķipa ja man vajaga lai viņš ņem teiksim paroli un niku no DB tad man jaraksta visur POST vietā GET? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Tu tagad kaut ko putrojies. GET ir masīvs, kas tiek saveidots no mainīgajiem, ko tu padod URL'ā . Tipa tava_lapa.php?x=kautkas&y=kautkas_cits, kam pēc tam varēsi piekļūt ar $_GET['x'] un $_GET['y']. POST ir masīvs, kas tiks izveidots no mainīgajiem, ko padevi ar formas palīdzību, norādot tai method parametru POST. Ja norādīsi GET, tad viss būs pieejams $_GET masīvā. Edited November 26, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Un visi mainīgie vilksies līdzi urlā, btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brekulis Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 Bet ar POST jau arī velkas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Lai arī ko nozīmē "velkas", POST dati URLī neparādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts