Dooling Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Lieta tāda! Man uz servera (Linux) vajag pievienot GD2 bibliotēku. Vakar nomocījos 3 stundas tā arī nesanāca to uzstādīt. Tante Google man deva daudz padomu, bet neviens no tiem man nedeva labumu :( ... Linux konifgurācijā esmu iesācējs. Kā lai pievieno GD2 bibliotēku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 viss atkariigs kaada ir distribuucija, ja debian, tad tev paliidzees apt-get install php-gd2. ja kaut kas vecs un veesturisks, tad visticamaak, ka buus jaapaarkompilee arii php. es gan ieteiktu likt image magic, jo tas ir kvalitatiivaaks, bet atkal ne visiem provaideriem uzstaadiits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 varbūt sāc ar dokumentāijas izlasīšanu, un tur arī būs viss apsrakštīts kā to visu sakompilēt un uzstādīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooling Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Varētu varbūt iedod saiti uz šo dokumentāciju? Būtu ļoti labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) download GD2 unzip ./configure --prefix=/usr/local/gd2 make make install Download PHP unzip ./configure [citi parametri] --with-gd=/usr/local/gd2 make make install Tas ir VISS! Edited November 24, 2006 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Varētu varbūt iedod saiti uz šo dokumentāciju? Būtu ļoti labi kādu tev vēl saiti :D, sourcei līdzi nāk viss ko vajag, varbūt vajag paskatīties no sākuma ko esi lejupielādējis pirms kliedz forumā, ka nekā nav un ka esi google skatījies Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 parasti iekvienaa projektaa ir faili README un INSTALL, kuros ir aprakstiits kaa riikoties ar konkreeto projektu. vajag tikai rakt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Tante Google man deva daudz padomu, bet neviens no tiem man nedeva labumu :( what? http://www.google.lv/search?q=php+gd+install+linux Gribi teikt, ka neviens manuālis nepalīdzēja? nu neticu... ja esi iesācējs linux-ā, tad ir īstais laiks sākt izmantot google, lasīt howto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts