andrisp Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Ir divas skaitļu virknes: x1 ... x2y1 ... y2 Vajag pārbaudīt vai tās pārklājās/nepārklājās. Vai ar šo pietiks ? if (x2 < y1 || y2 < x1) { // nepārklājas } else { // pārklājās } PS. Atvainojos par virknes pierakstu tiem, kas patiešām zina, kā tas jādara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
litt Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Saliec masīvā virknes elementus, sakārto un tad skaties vai viena masīva pēdējais elements nav lielāks par otra masīva pirmo elementu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 Nu salīdzināšanas ziņā es jau to daru. Tikai es neizmantoju masīvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
signis Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 divas skaitļu virknes kas nepaarklaajas *) 2 3 5 6 7 *) 4 8 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 Aizmirsu piebilst, ka tās skaitļu virknes satur visus veselos skaitļus attiecīgajā diapozonā. Ja nebūtu, tad es vienkārši ciklotu cauri vienai virknei (kas pārveidota par masīvu), un skatītos katru vērtību vai tā nav atrodama otrā masīvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 andrisp: ja virknes satur visus skaitļus un ir sakārtotas, tb (x1<x2 un y1,y2), tad loģiski, ka pietiks ar tavu ifu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 Paldies, gribēju tikai pārliecināties vai kaut ko neesmu palaidis garām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts