Zvērs :P Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Sveiciens! Ir PHP kods: http://paste.php.lv/4684 Datubāzē datums glabājas šādā formā: yyyymmdd (piemēram, 20061109) izpildot augstākminēto kodu ieraksti attēlojas kā: 2006.gada NovembrīAprīlī 04.NovembrīAprīlī vēlkāda pilsēta, 2006.gada NovembrīMartā 03.NovembrīMartā cita pilsēta, cits info 2006.gada OktobrīJūlijā 07.OktobrīJūlijā kautkāda pilsēta, kautkāds info Savukārt ir vēlme lai tas viss rādītos šādi: 2006.gada Novembrī04. Novembrī vēlkāda pilsēta, 03. Novembrī cita pilsēta, cits info 2006.gada Oktobrī 07. Oktobrī kautkāda pilsēta, kautkāds info Kas kodā ir nepareizs, ka nerādās šādi? Kā to labot? Ko tieši ir jālabo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 rādās tieši tā kā pats esi uzrakstījis. gan jau ka maksas lapu taisi, tāpēc tālāk par piecām naudiņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvērs :P Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 (edited) Tici vai ne, bet man par to lapu neviens nemaksā.. Šo lapu taisu prieka pēc. Kas tieši ir jāmaina lai rādītos tā kā es vēlētos lai rāda? Edited November 9, 2006 by Zvērs :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Man īsti negribas mēģināt iedziļināties, ko tu tur īsti gribi izdarīt, bet vai tiešām ir paredzēti šādi divi mainīgie $i_koncertamenesis un $_koncertamenesis ? Vai viens no viņiem gadienā nebūs nepareizs ? Kā arī to datuma aizvietošanu es darītu kautkā savādāk, piem: $months = array( 1 => 'Janvāris', 2 => 'Februāris', 3 => 'Marts' // utt .... ) // Un pēc tam vienkārši, kur vajag: echo $months[substr($koncrow["datums"], 4, 6)]; // Vai kautkā tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 (edited) ak dies! tač palasi ko par datumu un tā formātiem domā mysql un netaisi tik baismu kodu, kur var iztikt ar vienu pareizu pieprasījumu db. varbūt tiešām pirms uzņemies kaut ko taisīt "prieka pēc" (smieklīgi ne, es ar strādāju prieka pēc :D) iemācies elementārus pieprasījumus rakstīt. HINT: rakt vajag DATE_FORMAT virzienā šeit - http://dev.mysql.com/doc/ Edited November 9, 2006 by goldy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts