Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted
ar velo pa Daugavpils šoseju varētu būt viens no pašnāvības veidiem :D

Nu es braukāju ... jau 4 reizes uz Rēzekni (nākamgad plānoju vismaz 5 reizes). Nav nevainas, kā jau teicu, nevajag raustīties.

PS: ja labs laiks, es piesakos (apkart Kisezers vai mols)

• Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

jopcik... bet nu ar MTB diezgan pagrūti īstenībā ir uz šosejas... vismaz kādi 5-10km/h no vidējā tiek zaudēti (secinājums pēc Rīgas velomaratona, kad 12 gadīgas meitenītes man lika garām ar saviem šosejniekiem :D ). toreiz vidējais sanāca 33km/h uz 55km.

+ man kā autovadītājam arī nevisai patīk apdraudēt velobraucējus, kuri ripinās gar šosejas malu

Edited by hmnc
Posted (edited)

Jā... bet pa nakti atkal visticamāk salīs...

Anyway..., ja asfalts būs 95% sauss, tad tiekamie pie Brīvības Pieminekļa...

ap kādiem moš 14:00...

PS: un protams, čekojam forumu

Edited by Delfins
Posted

Izskatās tīri jauks laiks, ja neskaita lielo vēju. Būs baigi grūti braukt.

Cik tad esam? Pagaidām saskaitīju tikai 2 :)

Posted

vējš drausmīgs, bet laiks - ideāla rudens diena :)

nu ja tā ripinam nesteidzoties (sen nav braukts, ātri piekusīšu) ta varam uz 14 pie brīvības pieminekļa.

pārējie nobijušies :)

Posted (edited)

brr, baigi gribās šodien izbraukāties, bet ir vnk nenormāls vējš. šodien biju uz veikalu aizbraucis, nu nē, kad braucu pa vēju jau bija labi, bet kad pret vēju- nu joh, ar 12 km stunda un sāpošām kājām- nu nē :D un neesmu arī nekāds baigais koderis :/ paši zināt :D

Edited by IM24LV
Posted

izskatās , ka forši viļņi jūrā bija :) Es ar dažiem draugiem rīt ja snigs sniegs un būs ptenis brauksim extreme sacensiibas :D gribas paslidinaaties pa riigas ielaam

• Create New...