Delfins Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 ar velo pa Daugavpils šoseju varētu būt viens no pašnāvības veidiem :D Nu es braukāju ... jau 4 reizes uz Rēzekni (nākamgad plānoju vismaz 5 reizes). Nav nevainas, kā jau teicu, nevajag raustīties. PS: ja labs laiks, es piesakos (apkart Kisezers vai mols) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 (edited) jopcik... bet nu ar MTB diezgan pagrūti īstenībā ir uz šosejas... vismaz kādi 5-10km/h no vidējā tiek zaudēti (secinājums pēc Rīgas velomaratona, kad 12 gadīgas meitenītes man lika garām ar saviem šosejniekiem :D ). toreiz vidējais sanāca 33km/h uz 55km. + man kā autovadītājam arī nevisai patīk apdraudēt velobraucējus, kuri ripinās gar šosejas malu Edited October 25, 2006 by hmnc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 6dien pa dienu sola itkā bez nokrišņiem. 7dien jau lietu/sniegu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 (edited) Jā... bet pa nakti atkal visticamāk salīs... Anyway..., ja asfalts būs 95% sauss, tad tiekamie pie Brīvības Pieminekļa... ap kādiem moš 14:00... PS: un protams, čekojam forumu Edited October 27, 2006 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 aga, oke. ja kas pirms izbraukshanas nochekojam forumu. man shodien chota kakls iet ciet, bet nu ciiniishos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 28, 2006 Author Report Share Posted October 28, 2006 Izskatās tīri jauks laiks, ja neskaita lielo vēju. Būs baigi grūti braukt. Cik tad esam? Pagaidām saskaitīju tikai 2 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 vējš drausmīgs, bet laiks - ideāla rudens diena :) nu ja tā ripinam nesteidzoties (sen nav braukts, ātri piekusīšu) ta varam uz 14 pie brīvības pieminekļa. pārējie nobijušies :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 (edited) brr, baigi gribās šodien izbraukāties, bet ir vnk nenormāls vējš. šodien biju uz veikalu aizbraucis, nu nē, kad braucu pa vēju jau bija labi, bet kad pret vēju- nu joh, ar 12 km stunda un sāpošām kājām- nu nē :D un neesmu arī nekāds baigais koderis :/ paši zināt :D Edited October 28, 2006 by IM24LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 saņemies saņemies. tava vienīgā dzīves jēga taču nav atsēdēt n*stundas pie datora ar nesāpošām kājām :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 tāks, es esmu nopakojies. 14@brīvības piemineklis. man dzeltens ar melnu scotts Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 nu voo. velotuss norisinājies. bijām veseli divi :D braucām uz mangaļsalas molu, kurš īstenībā nebija - viss zem ūdens. vējš drausmīgs. izskatās apmēram šādi: http://alternative.lv/tmp/molsnav.jpg galu galā nobraukti kādi 52km (vismaz man, Delfinam gan jau vairāk) tā jau kopumā baigi labi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 28, 2006 Author Report Share Posted October 28, 2006 Njā, vējš bija "ideāls" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 28, 2006 Author Report Share Posted October 28, 2006 Galereja: http://www.poga.lv/photos/delfins/sets/set:13782/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 reckur arī manas (ar mobilo): http://www.poga.lv/photos/south/sets/set:13783/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 izskatās , ka forši viļņi jūrā bija :) Es ar dažiem draugiem rīt ja snigs sniegs un būs ptenis brauksim extreme sacensiibas :D gribas paslidinaaties pa riigas ielaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts