IM24LV Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Tatad ir tā ka ir uztaisīts tā ka ja nomaina cipariņu pie comments?id=2 tad vinsh kad kko ieraksta to arii izdara, un uztaisa jaunu failu! mazie haxori kam patiik visu sabojaat, diemzheel to pamaniis, bet nevaru izdomaatkaa uztaisiit lai kad raksta un ja txt fails nav uztaisiits, tad neuztaisa! kkas ar array jādara, uzzinaaju vajadzētu uzrakstiit: $array = "komentari/" mapiites nosaukumu un peec tam kkaadaa veidaa izdariit lai vinsh to mapi paarskata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Cik sapratu, tad rekur tas kas tev vajadzīgs. http://php.net/file_exists Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 nu kkā tā, bet man nevajaga konkrēti ,a man vajaga lai, ja tāda teksta faila nav, tad tādu arī neizveido! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Un kur problēmas? if(!file_exists('/cels/uz/failu.ext') { //nekādā gadījumā neveidojam failu. } Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 nē tas nav tas. īsti nesaprotu. paskaidrošu vēlreiz: man ir skripts kurs folderī komentari izveido pats teksta failu, ja uztaisa pirmo komentāru! tas nozīmē ka jebkurš vienkārši nomainot cipariņu, var uztaisīt jaunu teksta failu!man vajaga lai ja nav jau uztaisīts tāds teksta fails tad arī kad spiež uz pievienot komentāru arī neko neizdarītu vai parādītu erroru, vienalga, galvenais lai nevarētu uztaisīt jaunu txt failu automātiski no PHP skirpta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 kāpēc tev to vajag? īsti nesaprotu tavu `algoritmu pret haxoriem` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 tu pats maz saprati, ko uzrakstīji ? ja fails neeksistē, tad neizveidot failu, bet izveidot pie pirmā komentāra ievadīšanas, khem, kā tad tas pirmais komentārs uztaisīs to failu, ja fails neeksistē ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Nu es jau Tev saku: if(!file_exists('komenti/'.intval($_GET['id']))) echo 'Fails netika izveidots!'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 tas neder, jo failu uztaisa, tikai paraada ka fails netika izveidots augshpusee! un kad taisa naakamos komentaarus tajaa pashaa failaa, atkal raada ka fails nav izveidots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 if(!file_exists('komenti/'.intval($_GET['id']))) die('Fails netika izveidots!'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 njaa, aciimredzot nepavisam taa laikam nav jaadara! jo tagad failu izveido, bet tekstu neieliek un paraada eroora tekstu(fails netika izveidots) un tad kad gribu pie jau esoshajiem koemtaariem pievienot, tad arii paraada fails netika izveidots... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 a naher vispār kādam ir kaut kas `jāsaka`? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Ak džīzas. Loģiku vaig pamācīties un saprast kur kas tajā scriptā notiekas, tad arī zināsi, kā ko novērst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 (edited) prieks kur tu rodies ... pareizi, naher kaadam kas jaasaka, taadaa gadienaa kapeec tu nejautaa neher shitais saits? :(es saku visiem, ja laiks atljauj un ja esmu kaut cik komponents! bet makatanaw, kādēļ vispār ar fwrite viņš uztaisa pie reizes arī pašu txt failu? Edited September 30, 2006 by IM24LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 nu kā var nesaprast. loģiku vajag pamācīties, kā jau MakaTaNaw teica. tur, kur tu raksti iekšā failā, dari kaut kā šitā if(file_exists('komenti/'.intval($_GET['id']))) {// rakstam failā!} pareizi, naher kaadam kas jaasaka, taadaa gadienaa kapeec tu nejautaa neher shitais saits?Delfins domāja nafig tev tavā lapā jāsaka lietotājam, ka fails netika izveidots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts