valchers Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Sveiki, es sev mājaslapai esmu uztaisījis dizainu(heeder, footer, navigāciju...) un pa vidu ir brīvs lauks, kas domāts informacijai , kā lai es tajā brīvajā laukā dabūnu to kas ir uzlikts ar include palīdzibu. Brīvajā laukā ir uzlikts Layer un tajā layer ir jābūt tam kas naks no include. Kāds varēu pateikt kas man ir jāraksta lai tā būtu(jo kad es liku tā cienkārši include kādam failam tas viss gāja pa virsu un neizkatījās diezko labi) un vai man sanāks tā kā es esmu iecerējis, ka heeder, footer un navigacija paliks uz vietas un spiežot kādu citu lapas sadaļu nelādēsies pa jaunam, bet lādēsies tikai tas kas ir lapas vidū? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Ar include tev reloadosies visa lapa... Ja tev pareizi salikti tagi, tad probleemaam nevajadzeetu buut.. Ja gribi, lai mainaas tikai kontents, izmant ovai nu AJAX, vai JavaScrpit, vai arī freimus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 njā varētu freimus tikai es nezinu kā viņus pielietot(kā uzrakstīt un kur) varētu varbūt kads to pateikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 http://www.w3.org/TR/html4/present/frames.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 (edited) mēģināju pēc tā kas bija tai linkā, bet nekas negāja. Varbūt kāds var pārveidot šo un pārtaisīt par frame <div style="position: absolute; width: 841px; height: 490px; z-index: 3; left: 158px; top: 128px" id="layer4"> </div> Edited August 23, 2006 by valchers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 bubu mazliet kljudijaas preciizaak buutu nevis frames bet Iframes... http://www.w3schools.com/tags/tag_iframe.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 (edited) man tikunta kautkas neiet, man vaig apmēram tā kā ir šinīs lapās, kad mainās tikai centrs bet pa malām viss paliek: Link #1 Link #2 Link #3 Edited August 23, 2006 by valchers Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Neko es nekļūdījos. Tika prasīts (abos divos postos augstāk virs mana), kur var izlasīt kautko par freimiem. To arī iedevu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destroy_all Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 switch ($i) { case 0: echo "i equals 0"; break; case 1: echo "i equals 1"; break; case 2: echo "i equals 2"; break; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 varētu kādu paskaidrojumu šim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
destroy_all Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 http://lv.php.net/manual/en/control-structures.switch.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 mainās tikai centrs bet pa malām viss paliek: Link #1 Link #2 Link #3 uztaisi divas vienādas lapas, bet ar citādu centru un būs tā kā tajos linkos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 man kautkā liekas kad šis nav vaidzīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) bubu --> Es neteicu ka tu iedevi nepareizi, Es teicu Ka shajaa gadijumaa preciizaak buutu nevis freimi bet Ifreims, jo nevar iisti iekljaut freimus ieksh DIV tur labaak noder Ifreims.... (ko es te staastu pats labi zini) Edited August 24, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts