cucumber Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Kads var pamest dommu, ka var panakt tadu lietu. Ir saita, kura ,pie ielagoshanas ierakstas sessija, bet ja useris ienakt ieksha un atver vel vienu tadu pashu logu, ka var panakt, lai ieprieksheja lapa tiktu aizmesta uz ielagoshanas lapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 saglabā DB pēdējo sessiju... katru reiz čeko... ja nesakrīt tad <?php die("haX0r"); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 ja tada doma bija, bet ir viens bet, ja uz IE (ctrl+n) vai FF (ctrl+t), atver shada veida to pashu logu, tad sessija nemainas, respektivi parbaudot sessija sakritis un users staigas padiviem logiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 a ja tas useris gribēs (kā es to parasti gribu) apskatīt sev vajadzīgo info vairākos tabos? Līdz ar tavu sistēmu, lai tikai man kaut vai citu bildīti vajadzētu apskatīties, man atkal jālogojas? Tas ir SICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 gribas, lai userim buti aktivs tikai viens logs un visas darbibas notiek tikai tani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 nu tad visi linki jāpartaisa par JS-actionamiem, kā vienreiz bija iekš hansanet-a, kur katrs liks izpilda formas POST... turklāt arī šādu sistēmu var apiet.. bet daudz čakarīgāk... Un visss webs jātaisa iz pakaļas Es nezinu kas tev to pasūtīja, bet ideja ir tāda pati, kā iespļaut sev akā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 ir kaut kada iespeja to visu panakt bez js iejaukshnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Nē (ja nu vienīgi taisa visu lapu flašā, vai Javā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts