Uldeens Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Man ir lapas dizains ar CSS. p.heder { position:absolute; top:5px; left:5px; width:806px; height:93px; } Uz IE viss ir oki bet uz FF(firefox) Heders no aushas ir vairaak kaa 5px uz leju. Itka atrisinaas ar margin-top:0; margin-bottom:0; bet tad man katra lapas bloka CSS jaapievieno tas margin.. Ir iespeeja to nodefinet lapas galvenajaa style.css failaa? UN kaa. lietojot body { margin-top:0; margin-bottom:0; } man Firefox taapat nekorekti ateeloja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 takš inklūdo to CSS... nevis maini katrai lapai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uldeens Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 Nee Delfins tu nesaprati man ir kopeejais Stule.css ko incluudoju visaas lapaas. Bet kad tur ieliku to margin-top:0; margin-bottom:0; Tad neliidzeja. Bet ja katraa Lapas bloka style pieliku to margin tad iet oki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Visticamāk tev vai nu CSS apakšā kaut kas jau ir definēts (vai pārklājās/overwritojās), vai nepareizi inkludē CSS... ibo CSS uz abiem pārlūkiem strādā praktiski nevainojami.. un problēmas var rasties tikai dēļ neparieza koda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didulis Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Joks slēpjas browser`u default`ajās vērtībās un tās var nonullēt, lai katram elementam nebūtu tās jāmaina atsevišķi. * { margin: 0; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) body { margin-top:0px; margin-bottom:0px; } Jānorāda mērvienība! Edited August 29, 2006 by Toms Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Toms - nullei nav obligāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 bubu, toch. Bet vēl - Varbūt tu izlabi to kopēju CSS failu, bet iekš cache stāv vecais un izmaiņas neredzi... Es parasti pie CSS maiņas nospiežu Ctrl+F5, lai ielādē jaunu iekš cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts