vabole Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Tikai nesen ielauzos PHP pasaulē. Sāku kaut ko mēģināt, bet nekas nesanāk. Man ir daži jautājumi: Vai priekš PHP obligāti vaig datubāzi? Cik saprotu, es iekopēju šo iekš notepad, pārsaucu faila paplašinājumu par .php un kaut kam brovzerī būtu jāparādas (pie db konekcija nav veikta) ? <html> <body> <?php $d=date("D"); if ($d=="Fri") echo "Have a nice weekend!"; else echo "Have a nice day!"; ?> </body> </html> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ko tu nesaproti? Ja tu neizmanto DB, tad loģiski tā nav vajadzīga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vabole Posted August 8, 2006 Author Report Share Posted August 8, 2006 Es iekopēju šo iekš notepad, pārsaucu faila paplašinājumu par .php , atveru lapu ar brovzeri un man priekšā ir balta lapa!? Bet bija jāparādās Have a nice weekend! vai Have a nice day! ,bet man rāda baltu lapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 gan jau ka aizmirsi php uzinstallēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ŠOdien tak Tue nevis Fri :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vabole Posted August 8, 2006 Author Report Share Posted August 8, 2006 (edited) Man ir PHP Version 4.3.11 Ar Tue arī balta lapa. Edited August 8, 2006 by vabole Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 skype izslēdz, webserveri uzinctalē/piestartē un tad mēģini vērt browserī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 neesam mēs gaišreģi, nezinam kas tev tur ir uzlikts un kas nav... pirms kodē izpildi vispirms <?php phpinfo();?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts