Jump to content
php.lv forumi

Ipatneejs lapas (menu) noformeejums!


Sasa

Recommended Posts

Tikko ienaaca praataa sataisiit savaa lapaa iipatneeju menu, tikai nezinu ar kaadiem liidzekljiem kaut ko taadu panaaktu, arii nekur citur neko taadu neesmu redzeejis!

 

tad nu tuvaak pie lietas man ir tabula kuraa ir menu sadljasa, un tabula kuraa tas viss paraadaas. Tas menu un taa satura paraadiishana straadaa, bet vajag noformeet, un tad nu te es griezhos peec pa liidziibas pie jums.

 

Griibeetos, lai kad es esmu izveeleejis kaadu no menu sadaljaas, saturs taa vienkaarshi neperaadaas, bet gan taados taakaa taisnstuuros, kursh saaktas no menu. Tas buutu taa ka tas taisnstuuris ietver sevii menu sadlaju un tad nenosleedzas bet taalaak aptver izvadaamo saturu un veel tas viis iekraasojas vieglaa dzeltenigaa kraasaa. Un veel ir viena iedeja tad kad braukaaju pa menu sadaljam blakus taadaa pasha veidaa paraadaas saturs bet caurspiidiigs un baalaaks un tad peec nospieshanas tas saturs izgaismojas taa originaalajaa kraasaa!

 

Ceru ka saprataat.

 

PS. Probleema ir taada ka man tas tabulas ir ar liinijaam un es neiznu kaa likt tam taisnstuurim paariet paari taam tabulu atdalojoshaam liinijaam neko nesabojaajot!

 

:)

Link to comment
Share on other sites

To līniju problēmu(kuras pāriet pāri) varētu risināt ar <elements style="position: absolute">

Caurspīdīgumu var risināt pieliekot apēram šādu stilu, konkrētajam elementam:

.opt{ opacity:.01; filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=01, FinishOpacity=0, Style=0, StartX=100,  FinishX=0, StartY=100, FinishY=100) }

(10% caurspīdīgums)

 

Ja liela lapa, tad saturu nāksies izdabūt ar AJAX`u, bet ja maza, tad var visus satura elementus kaut kur lapā paslēpt, uzlikt display:none un, kad uzbrauc ar peli uz menu, tad arī tikai parādīt ar vajadzīgo caurspīdīgumu un display.

Edited by Aleksandrs
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...