Uldeens Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Pa 10Ls ir Latnet hostings 100Mb un DEAC ir 50mb pa 12LS vieta pietiek abiem kuru izvēlēties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 deac - savējie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ldeens --> Latnet Akademiskais tikls DEAC (iespejams) iire no vinjiem liiniju (nu varbuut no Telia?? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZXpower Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Varu piedāvāt par 3.99LVL mēnesī 100MB hostingu uz tosteris.com. Ja ir interese, aizpildi pieteikuma formu mājas lapā, komentāros norādot šīs lapas linku. Pārējo jau sarunāsim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 latnet piedāvā apjomu jā - bet paprasi kā ir ar mysql un php... vispār cik bijuši klienti pie latneta - visi neapmierināti.. baigā plēšana :) deac hz par hostingu, bet serverus turēt ir ok, vienīgi reizēm gļučī - šodien laikam rūteris bija sadedzis viņiem... lielo serveru telpai nets pazuda, a mazajai viss bij ok :) pamēģini arī te: www.ema.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 šodien laikam rūteris bija sadedzis viņiem... lielo serveru telpai nets pazuda, a mazajai viss bij ok :) no puslīdz drošiem avotiem man liekas ka nekas nav nodedzis, bet lielās infrastruktūras upgrades šodien tur notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 upgrades lai taisa naktīs nevis darba nedēļas vidū diennakts gaišajā laikā pirmstam nebrīdinot klientus par iespējamiem traucējumiem. galugalā veči tur pagrabā tusē 24/7 (neapskaužu) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Medniex Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Par Latnet nevaru teikt nevienu sliktu vārdu, mūsu un mūsu klientu lapas stāv uz Latnet serveriem, downtime praktiski nav un ātrums... o jā, super! Tā nav Latnet slēptā reklāma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 pasham deac staav kaste, nesuudzos. vienudien negaaja, pazvaniiju, kko tur remonteeja. Deac vieniigi nebriidina kad taisaas kku updeitot... bet taa ira ok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 par cenu kāpumu arī nebrīdināja. nācās izspiest no viņiem maksimālu atlaidi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 no deac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 nu bet protams :) pietam uz abiem serviem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 atkal gļuks ar DEAC... negāja konekti no LTK uz DEAC šodien kādu pusstundu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcidRain Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Man arī ir serveris DEAC'ā un varu teikt tieši to pašu, ka viņi nebrīdina par gaidāmajām problēmām, vai arī par esošajām. Man ļoti nepatika toreiz, kad viņiem pazuda elektrība un pēc tam nez kapēc man serveris netika tīklā. Tikai tad, kad aizbraucu pie viņiem, tad tikai reāli kaut kas tika izdarīts :( (Savā ziņā saprotu, viņiem vajadzēja iebootot visus tur atrodošos serverus un to nav maz!) Bet, citādi esmu ļoti apmierināts ar viņu hostingu un cik esmu dzirdējis tad izvietojot lapas uz viņu serveriem arī ir ok. Darbu veči dara un māk to darīt. P.S. Es arī piedāvāju hostingu un pats hostējos DEAC'ā :) Un kas par to? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Juuu.. Saskāros arī ar šo problēmu šodien darbā, kad man saka lapa neejot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts