ManyMan Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Nesen sāku mācīties php Mēģināju uztaisīt pavisam vnk vieseni, bet kkas nesanāca Kāds var palīdzēt atrast kļūdu. http://paste.php.lv/4004 Interesē tieši kapēc teksts nesaglabājas tai teksts.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
teror Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 kautkā šitā: action.php <?php if(!empty($_POST['niks']) && !empty($_POST['teksts'])) { $fails = fopen("teksts.txt","a"); fwrite($fails,$_POST['niks'].':'.$_POST['teksts']); fclose($fails); } ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 RTFM->fwrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
slicer Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Slinkuma pēc gan to tavu kodu neskatījos :) , bet ja kods ir ok, varbūt vienk. tam failam nav write tiesības (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManyMan Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 Slinkuma pēc gan to tavu kodu neskatījos :) , bet ja kods ir ok, varbūt vienk. tam failam nav write tiesības (?) nē nē viss kārtībā Iepriekšējais aizgāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Lai vai ka! :) Piemeram sis ir loti vienkarsh guestbooks! Bet Ja grib lai guestbooks sadalaas pa lapaam! piemeram - vienaa lapaa 10 posti! Tad turpina nakamo lapu ar 10 postiem.. un u.t.t.... Ifeju esmu izdomajis! Bet PHP esmu maz apguvis, vairak esmu programmeejis VB, delphi, pascal, html...! Vai kads nevaretu k-vai siiku uzmetumu skriptam sheit iemest? Ja vajadzes manu skriptu.. varu ari ielikt! varbut tur ir nieka kluuda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 aldi, nevajag spamot sveša topikos (un pusgadu vecos pie tam). Ja ir kas jautājums vai stāstāms - taisi jaunu topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts