djmartins Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Man tads jautajums vai var uztaisit tadu php scriptu kas palaiz no ftp programmu bet neviss uz tavu pc bet uz to kur atrodas ftp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 vai var caur irc palaist uz cita lietotāja datora calc.exe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmartins Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Man tads jautajums vai var uztaisit tadu php scriptu kas palaiz no ftp programmu bet neviss uz tavu pc bet uz to kur atrodas ftp. Nezinu, var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Tu vari? :D nez vai. 1. - ftp jau pats par sevi runā - File Transfer Protocol, nevis File Execution Protocol... Edited June 6, 2006 by SkaKri Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmartins Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 a kurai programmai tad ir sitais? File Execution Protocol Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 piedod, nav tāda, vai neesmu informēts. bet ftp tev tur nelīdzēs. kāda vispārvajadzība - piespiedu kārtā izsaukt programmu? (ja ĻOTI vajag - nepietiek ar activeX?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmartins Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Nu doma ir tada ka PC man nestav 24h ieslegts un tapec butu kruta uzlikt to progu ko man vajag uz FTP hostinga un tad kaut ka to progu palaist lai vina strada.Jo vienkarsi uzkopejot failus taks nekas nenotiksies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 nū, čali, tur nekas neaizies. ja nu tas nav kkāds shout/icecast serveris - tad vienīgais tev atliek griezties pie hostētāja. bet tā - maz ticams, ka kas sanāks (dodu 0.5%). vienīgais - ja tai programmai nav kkādas megafunkcijas - uzraksti @php - un laid kā batch (piem db optimizācija, vecu ierakstu dzēšana, utt, utml, utjp, un citi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ar php var telnetu bakstīt (varbūt arī ssh). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaKri Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 nū, ar php var izmantot taču dazhādus protokolus. + CURL arī eksistē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 1.) Upload uz FTP php skriptu + programmu 2.) Webā izsauc php skriptu kurā ir exec("tavaprogramma.bin"); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts