ViszinisA Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 (edited) cau ^_^ ir lapa www.r25vsk.edu.lv ieejiet caur IE no saakuma, buus normaaali peec tam ja ir Opera, tad buus shausmas citus paarluukus neesmu meeginaajis Q1: kapeec taa?? Q2: css nenjem vai kaa? dalju no css faila vinjsh pienjem, dalju nee aaaa jaa un par to popup nesatraucaties ja jums vinju noblokee nekas biistams ^_^ Edited May 6, 2006 by ViszinisA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 (edited) Skaties, ko CSS validators saka. :) Skatos, ka visas kļūdas slēpjas iekš tā, ka esam par slinku, lai px pierakstītu pie windth-iem un height-iem un padding-iem un margin-iem un.. un.. un... Edited May 6, 2006 by GedroX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted May 6, 2006 Author Report Share Posted May 6, 2006 njaa paldies Q1: t.i. man to vinja piedaavaato variantu kopeet iekshaaa?????? da tas validators vnk nodirsh tieshaa noziimee manu css :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 da tas validators vnk nodirsh tieshaa noziimee manu css :)) tas tikai noziimee ka tev ir galiigi liiks (nepareizss) CSS kods... ja validators atrod kljuudas domaa ka brauzeri taas ignorees? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted May 7, 2006 Author Report Share Posted May 7, 2006 hehe vispaar uz to es cereeju vnk brosers vareetu nospiest podzinju Ignore Error un viss :))) vai arii kluut gudraaks :P a tur tas html koda validator paraada vispaar nejeedziigas lietas :( sanaak ka es dienu pavadiishu labojot savas kluudas ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 nevajadzēja pieļaut jau no paša sākuma ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted May 7, 2006 Author Report Share Posted May 7, 2006 Zzzzzzzzzzzzzzzzzz es tikai maacos veel :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 (edited) Pag, tu nebiji tas, kas te vienā topikā teica ? es vnk nesaprotu kas gruuts ieksh PHP un uzrakstiit kaut kaadu vnk maajas lapeliiti aiznjem 1 dienu apmeeram Edited May 7, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 (edited) andrisp --> bija bija vinsh un apgalvoja ne to vien :) arii to ka lapu (nelielu e-vekalu) var uztaisiit par LS 20 un 1 dienas laikaa.... skat te un te un vel sheit nemaz vairs negribas paliidzeet P.S. ViszinisA --> par saviem vaardiem arii jaatbild.... edit: nebiu iegaajis tajaa lapaa ... tiko paskatiijos un uzreiz saaka saapeet acis :( nu i kraasu salikums ..... ViszinisA--> skolaa ziimeeshanas nebija? elementaaro par kraasaam neviens nepastaastija? P.s.s. kronis visam WebMaster - ViszinisA _|_ E-Mail - galvaabiezpiens@inbox.lv recu labu briidi.... Edited May 7, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 (edited) Vecs Dreamweaver, ka tādus LIELOS tagus liek. Nē, laikam nav dremweaver. Edited May 7, 2006 by blackhalt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 baigi forshi, ka popups lec pie katra klika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Vienīgais error ir tas, ko es teicu - nav px pēc izmēriem: You must put an unit after your number Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 vai es teicu ka tas ir kas nopietns? es par saviem vaardiem atbildu :) tas par to e-veikalu ir taa jo kaut ko shaadu var uzrakstiit vienas dienas laikaa vai pat mazaak tas pats ar to veikalu tas popup taa arii ir domaats pashlaik varbuut veeelaak nonjemshu (ja sagribeeshu) shis ir free topic nespiezu nevienu man paliidzeet :) negribi, nevaig. zimeeshana bija bet es to dzilji pied..... man grafika nav taa labaakaa strarp citu shajaa topic'a nav runa par php pusi bet gan par client pusi kur uz broseriem gluko got that? un kas jums nepatiik webmaster un mail?? (p.s. visi reec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 tu esi neloģisks. tas par to e-veikalu ir taajo kaut ko shaadu var uzrakstiit vienas dienas laikaa vai pat mazaak tas pats ar to veikalu Ko tu īsti gribēji pateikt ? PS. Tu apgalvo, ka uztaisīt vienkāršu e-veikalu ir 1 dienas darbs, bet tajā pašā laikā apgalvo, ka pierakstīt css failā dažās vietās klāt px vai citas mērvienības tev aizņems visu dienu. PPS. CSS fails ar kļūdām tomēr vairāk ir "servera puses" (pareizāk - tavu līko roku) problēma, nevis klienta puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 grrr aizmirstiet to tizlo veikalu piem. TO VAR UN VISS :p es ne tikai css failu edit taisos lol tas ka visa lapa gluko - vo shis ir jaalabo (ja nav slinkums) par html,css sry manas prgrammeeshanas zinaashanas paarsvaraa ir.. saakums uz Pascal.. pashlaik uz Delphi.. paareejais ir pashmaaciiba (daudz) Just Forget It And Keep On Living Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts