Blitz Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 (edited) Kadi ir efektivakie un vienkarsakie risinajumi php skriptu automatiksai izsauksanai piemeram ik pa stundai. Dzirdeju ka to var izdarit ar php-cgi un caur cron vai task manager izsaukt vinu caur komandrindu. Vel dzirdeju pa iespeju to izdarit ar CRON, bet nekadi nevaru iebraukt kas man prieks taa vajadzigs, un kaa kas kanfigurejams... Varbut vel ir kadas iespejas to izdarit varbut ar kadu apache moduli, vai ko tadu? Kads ir tadas lietas darijis? Padalaties pieredzee :) P.S. php skripti siim operacijaam ir jau sataisiti, tape mekleju iespeju vinus izmantot, tadus kadi vini ir, bez lielaam modifikacijaam... + platforma linux slackware 10.2 Edited May 3, 2006 by Blitz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 http://www.google.com/search?q=cron+php+script Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Vel dzirdeju pa iespeju to izdarit ar CRON+ platforma linux slackware 10.2 Ironija, bet nu... Es dzirdēju ka uz kalkulatora var saskaitīt 2+2.. kas man priekš tā ir vajadzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 nu lab lab, vienkarsi neparaizi mekleju "php script sheduling", un uzraku vienaa vietaa ka lai shedulteu kadu skriptu man tur visadi brinumi jadara n-tajaas konfiguracijas... paldies visu atradu, viss stradaa... simply :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 bet galvenā atslēga bija `CRON`... kāpēc tad nemeklēji?! urfff... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 dums biju, likas rokas bij, smadzenes nedavilka utt... nu laikam nebusu programmetajs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts