Roze Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 http://api.drupal.org/api/HEAD/file/develo...topics/oop.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 tas drīzāk ir nevis nē-OOP, bet gan post-OOP līmenis - līdz tādām atziņām var aizdzīvoties tikai tad ja zin kas īsti ir OOP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Nu nezinu... Pretoties kā ezelim nav jēgas... viss tas ko viņi izdarījuši - nomainījuši OBJ->function() uz obj_function()... ar milzum daudz parametriem (nafig?) Turklāt objektu uzdevums ir kalpot un uzvesties kā īstam objektam, nevis kā f-ju kolekcijai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrads Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Nu nezinu... Pretoties kā ezelim nav jēgas... viss tas ko viņi izdarījuši - nomainījuši OBJ->function() uz obj_function()... ar milzum daudz parametriem (nafig?) Turklāt objektu uzdevums ir kalpot un uzvesties kā īstam objektam, nevis kā f-ju kolekcijai. So very true. Drupal veči teica, ka viņi jau bija uzrakstijuši kā mācēja un sanāca labi, tad kapēc mainīt. Es nekur nemanīju aicinājumi pakārt OOP uz gobas zara. Piekrītu Delfīnam - Objekti nav funckiju bibliotēkas, bet gan virtuālas prāta konstrukcijas (o, kā pateicu!). Līdzīgi kā matemātikā, lai spētu efektīvi pielietot metodes, kuras apgūstam krietni pēc vidusskolas, ir mazliet jāmaina domāšanas stils, un tas nenotiek tik ātri kā man pašam gribētos. Labs (OOP) kods ir kā Dzens - melodiska dziesma kalna galā, kuras skaņas tūdaļ norāda uz apkārtējās dabas pasaules pilnību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 Es nekur nemanīju aicinājumi pakārt OOP uz gobas zara. Šī posta mērķis arī nebija kaut ko kārt uz zara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts