Jump to content
php.lv forumi

konrads

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by konrads

  1. Ka jau te biedris izteicās, iesaku lietot pilnu ceļu, plugins_coolPlugin_niceClass un lādēt iekšā ar require plugins/coolPlugin/niceClass.php $cl=new ReflectionClass('plugins_coolPlugin_niceClass')::newInstance();
  2. Iekš erosclub.tv īsti nekā nav, raksta, ka parked for free :) Ko darīt ir relativi daudz,gandrīz katru dienu ir jaunas lapas.
  3. Tātad, Tiek meklēts, HTML/XHTML/CSS koderis Jāzin: HTML 4.01 Strict, XHTML 1.0 un 1.1, CSS2 zināšana IE6,IE7,FF1.5,Opera 9.10 īpatnību un savietojamības izpratne. CVS vai SVN nav svešvārdi un ir pieredze (ļot velams) Jābūt sekojošiem uzskatiem: Darbs ir padarīts, kads W3C validators nelamājas (izņēmums ir CSS IE hack'i) Esmu profesionālis, tapēc ja nosolijos, ka tad un tad izdarīšu to un to, tad tā arī ir. Mani nav jāgana - ja ir izmaiņas plānos vai tmldz, tad paziņoju par to krietni laikus. Tāpat daru, ja esmu iestrēdzis Veicamie uzdevumi: [*]Pēc dizainera sagatavota zīmējuma pārnest to uz html [*]Veikt nelielas izmaiņas bez dizainera palīdzības (jābūt vismaz nelielai izpratnei, par to, kas ir skaists un estētisks) Darbs attālināti, pats sev nodrošina kur un ar ko tiek darbs veikts. Aptuvenā noslodze : 4h dienā (ja strāda veikli) Samaksa par stundām (aptuveni 10 Ls/h) vai (labāk) par padarīto darba apjomu (pēc vienošanās) rakstīt uz e-pastu: [email protected] vai šeit.
  4. konrads

    Klase klasē

    Jautājums bez papildus informācijas nav atbildāms. Ja class1_func neizmanto parametrus no class1, tad deklarē static un miers Citādi, $c1 = new class1(); $c1->f1(); Principā, case of bad design, pārdomā, ko tu dari :)
  5. konrads

    OOP klases

    gggh... atn'aca notifikacija, es nepaskatijos :)
  6. konrads

    OOP klases

    Nu tā.... OOP pamatu nezināšana posta karmu, jo programmētājs raksta sliktu kodu, kuru citi lasa vai nenod dies' labo un cieš. Ciešanu radīšāna slikti ietkmē karmu. Vajag aiztecēt uz jebkuru grāmatveikalu un nopirkt grāmatu par OOP jebkurā valodā (C++/Java piemēram). Ja nu ļoti gribas par PHP tieši, tad iesaku PHP 5 Objects, Pattens and Practice, Matt Zandstra, Apress. Žanra pamatlicēji ir . iekš wikipedia fiksi atradīsi daudz citus linkus par viņu darbiem, Ir klasisks wiki par patterniem: c2 wiki Tas par ko zxspectrum lauzīja galvu saucas ORM - Object-Relation Mapping. Iekš PHP vis-vis laikam ir Propel . Gan jau mani nolamās cienijamie foruma apmeklētāji, ka nav pieminēts viņa iecerētais. Iesaku pamēģināt kādu gatavu un tad taisīt pašam savu, ja nu neapmierina vai citi iemesli liek. Ar cieņu
  7. PHP4 jāpamet kā sērgu. Iekš PHP5 ir Reflection API (iesaku versiju 5.1.3+). Ar to tad arī taisīt Factory veidīgos: .
  8. Sveiki, Meklēju pieredzējušu cilvēku, kas varētu atrisināt īsā laikā dažādus savietojamības niekus. Darba samaksa pa stundām. Darba princips: nosūtīts e-pasts ar problēmu, e-pasts ar atrsinājumu, samaksa.
  9. konrads

    Why not OOP?!

    So very true. Drupal veči teica, ka viņi jau bija uzrakstijuši kā mācēja un sanāca labi, tad kapēc mainīt. Es nekur nemanīju aicinājumi pakārt OOP uz gobas zara. Piekrītu Delfīnam - Objekti nav funckiju bibliotēkas, bet gan virtuālas prāta konstrukcijas (o, kā pateicu!). Līdzīgi kā matemātikā, lai spētu efektīvi pielietot metodes, kuras apgūstam krietni pēc vidusskolas, ir mazliet jāmaina domāšanas stils, un tas nenotiek tik ātri kā man pašam gribētos. Labs (OOP) kods ir kā Dzens - melodiska dziesma kalna galā, kuras skaņas tūdaļ norāda uz apkārtējās dabas pasaules pilnību
  10. Interesanti, kad palasa k-ko par Enterprise Patterns lielās aplikācijās, tad procedurālo stilu nemana. Pie kam OOP atšķiras no objekta, kam piekabinātas k-kādas f-cijas.
  11. Pārlieciba nē, skarba pieredze gan :) Ja pašam pēc tam tas kods ir jāvāc, es labāk rakstu OOP un dzīvoju koda nirvānā nevis močiju bezgalīgas f-cijas kuras nav nekam piesietas un dzīvoju koda šķīstātavā.
  12. Cien. jaunieši un jaunietes. Piedāvājums joprojām spēkā. Skops neesmu. Forši kodēsi, varētu izdomāt pilna laika darbu uz ilgu laiku (ja vēlies).
  13. Sveiki, Apzinos, ka šis ir Offtopic, bet tomēr šķita, ka labāk meklēt šeit. Ja tu spēj rakstīt OO kodu iekš PHP un tev piemīt spēja domāt iekš OO, tavs darba stils nav paviršs un vārdi security un input validation tev neliekas lamuvārdi, man tev ir darbs kā freelancerim uz kādām 6 nedēļām. Raksti uz [email protected] P.S. Sorry par OT
×
×
  • Create New...