Kavacky Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 +/- nekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 performanci labeļiem mērīt nav jēga - tas jebkurā gadījumā ir ātri, ja vien nevelc šamos ārā no db, parsē smagu xml utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
litt Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Ja gribi ietaupīt sekundes simtdaļu, tad valodu failus sadali pa moduļiem un ielādē tikai globālos valodas tekstus + izvēlētā moduļa tekstus Link to comment Share on other sites More sharing options...
J0ke Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 vo vo loģiskāk tā :> bet nu ja taisa mazai lapelei tad poh kā implementē lielai tad bez optimizēšanas nekā, simtdaļa pie simtdaļas un aiztures rodas pie ntiemK useru :> sevišķi ja pie katras lapas ielādes arrayi mergojas un etc... lab es tik tā, mani 2 santīmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) litt --> Uz faila atvershanu/aizvershanu paiet vairaak laika nekaa uz taa satura nolasiishanu... + arii defineet konstati aiziet vairaak laika nekaa vienkaarshi masiva apstraade + arii asociatiivais masiivs neveicina atrdarbiibu... Edited May 24, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 un secinājums - nelietojam labeļus, jo tas nenotiek 0.000000sec :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted May 25, 2006 Author Report Share Posted May 25, 2006 Joprojām mani nesaprata... Visur savā HTMLā saliec <?php echo $LANG['title']; ?> un pie lapas ielādes inclūdo vajadzīgo failu.. Kodā nekas nav jāmaina, valodu failus var taisīt cik grib Tieši šis visur-salikšanas process man nepatīk. Bet tēmu sen esmu sapratis, ko te vairs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Grey_Wolf: un tad vispaar neprogrammeejam php, jo tas ir leenaaks kaa C, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 KAC --> Es jau nepukstu par sec 1/100 ;) tik piebildu liit ka Nav jeegas dalii pa failiem, jo taa atrdarbiibu dabuut nevar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 es dalu pa failiem, (vispārējie + moduļa labeļi) jo tas palīdz saprast "kas šis ellē ratā ir pa labeli" bez meklēšanas cauri visiem templeitiem. ja dod kādam tulkot uzreiz labeļu failu (esam slinki un speciālu tooli netaisam), tad tulkotājam ar vieglāk saprast kur labelis parādīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 jaa, bet dalot pa failiem var viena dalja atkaartoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 tāpēc jau ir viens vispārējais fails unikālajiem. pie tam kas eng valodā ir vārds 'go' latviski katrā modulī var saukties citādi nevis tikai 'aiziet' vai 'labi'. un tādi piemēri reālā dzīvē ir daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts