KryPt0 Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 http://paste.php.lv/3551 Tātad šis ir mans skripts un kas man viņā jāpadod, lai pie izpildīšanas izskatītos šādi, kad būtu 5cas lapas: Page [(lapa kurā atrodos) / (kopējais lapu skaits)] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 viss kas tev ir vajadzīgs ir TRĪS vērtības: kopējais ierakstu skaits, cik ierakstu lapā, pašreizējā lapa no pirmajiem diviem izdabūnam ārā kopējo lapu skaitu. pārbaudi vai pašreizējā lapa ir reāli eksistējoša (vai nav norādīts virs kopējo lapu skaita vai zem 1) tad ar for ciklu izbrauc cauri visām lapām. atzīmē kura lapa ir atvērta un miers. jopcik tiešām tik grūti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KryPt0 Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 Jā... Es tak neesmu PHP pro :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 tur ar php sakars ir tikai tik daudz lai kodu uzrakstītu, tas vairāk ir matemātisks uzdevums Link to comment Share on other sites More sharing options...
KryPt0 Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 Algebrā man ir 3 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 xa xa... ej uz pamatskolu, koder-iesācējs... bez tā tev te nav ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 (edited) KryPt0 --> a te nemaz Algebra nav vajadziiga :) pirmo klasiishu matimatikas uzdevums ( saskaitam, atnjemam, dalam, reizinam liidz 100 ) nu varbuut iznaaks arii ar skaitlja atlikumiem, bet skjiet kaa tas arii ir turpat :) Edited March 31, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts