Grey_Wolf Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Cik buutu jaamakssa zurnalistam/ei par 1000 rakstu ziimeem? Pilniigi orginaal raksts, (Intervija ar konkreetu cilveeku/firmu.... faktu savaakshana utt) ja izejot no LR likumdoshanas par Autoratliidziibu: formula: (A - 15% ) -25% = A1 kur: A= izejas summma 15% --> texniskie izdevumi // nepliekas ar nodokli 25% --> LV...nodokli..... A1= gala summa zurnaalistam.. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 10sant par raksta zīmi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 SkyD--> 10s par ziimi nemaksaas neviens ;) -------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 imo nav noteikta centralizēta summa cik žurnālistam jāmaksā par lapu. paprasi pāris žurnālistiem cik šie grib - programmētāji diez vai zinās 'pareizo' ciparu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Nu es jau tik taa. Huj es kautko no žurnālistikas saprotu. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 (edited) v3rb0--> es zinu cik makssa dazhs labs "portaals"... iemetu sho jautajumu sheit, jo shet ir arii cilveeki kuriem pashiem ir pa savai lapai.... tieshi shaadi cik cilveeki buutu gatavi maksaat (kas ikdienaa sastopas ar Web lietaam ) .... tieshi domas& pardomas..... edit: SkyD--> nu tieshi taa cik buutu gatavs maksaat Profesionaalam zurnaalistam/ei (vismaz 50 publikaacijas LR aviizes/ zurnaalos).... Edited March 2, 2006 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts