andrisp Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 piem., ir lapa 'bla.php', kurā ir links: <a href="?action=bla&id=123">bla</a> vai var uzticēties browserim, ka tas vienmēr sūtīs pieprasījumu bla.php?cat=bla&id=123 ? vai var gadīties, ka viņs īsti nesaprot, kas tas par linku, kam domāts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Es domāju ka var uzticēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alins Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 man patiik vaards uzticeeties :P - dazhreiz pat tuvaakajiem cilveekiem nevar uzticeeties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 useris jebkurā brīdī var kaut ko linkā pamainīt. ja vajag kaut kādu drošību ka url ir tas ko gribi un nekas citādi, tad var skatīties uz čeksumu pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 līdz šim esmu dzirdējis tikai nostāstus, ka rakstot a href="?.." aiziet nevis uz vajadzīgo failu, bet uz direktorijas index failu.. praksē ar visiem pārlūkiem ir bijis, kā vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts