dd2 Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 IR kādi varianti , kur internetā var atrast xp vienalga vai pro vai home versīju, priekš kompa pārinstalēšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ēriks Rudzītis Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 DC++ RevConnect Ko vēl vajag? moš kādā torrentā var dabūt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 nee, taadas pakas naw .... jaunu kompi jaapeerk :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd2 Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 (edited) nutas esmu es=] klau varat velreiz izpalīdzēt es dabuju to xp prof, bet nu man jautājums es to materiālu itkā atwinraroju nu lai'nebūtu saspists un sanāca kautkādi 1,7G , gribējās uzināt ja es vinju tagad ieseivošu diskā tas būs gatavs instalēšanas disks, nu vienīgi atliks uzmest uz kompja pateikt kompim lai nem disku caur bios laikam sanāk un darbosies vai vēl vajag blakus kādu nez failu progu, lai vinjs saprastu ko, kā pareizi uzinstalēt? p.s uz kompja pašlaik nau nekāds vindows , tirs galīgi ja rakstu ko nepareizi ludzu palabot , droši . Gribētos vnk vajag padomu kā pareizi rīkoties Edited February 9, 2006 by dd2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 nu ja beztēma tad beztēma - gentoo.org ir tas ko tev vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Novelc *.iso failu, iemācies rīkoties ar "Daemon tools", un nero -> copy CD. Bet diskam jābūt ar visu "boot", ja tas nebūs tad disks pie PC palaišanas nestartēs disku un no instalēšanas nekas nesanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugga Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 www.microsoft.com, tur var nopirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts