Ēriks Rudzītis Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Sveiki! Kods ir ĻOOOTI primitīvs, bet VIENALGA nestrādā:( function my_function() { echo "Mana funkcija straadaa"; } Vārdu sakot, nekādu errorus nerāda, bet arī TEKSTU neizdrukā! Kas varētu būt par problēmu???? Lūdzu palīdziet! Jau iepriekš MILZU paldies;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 A tu pashu funkciju peec taas defineeshanas izsauc? proti: <? function my_function() { echo "Mana funkcija straadaa"; } my_function(); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ēriks Rudzītis Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Lūdzu netaisi liekas QUOTEs Liels paldies! Nezinu kā, bet nepamanīju! Ņēmu un pārrakstīju scriptu no grāmatas Sams PHP and MySQL Web development! Tur nebija tas rakstīts, ka funkcija jāizsauc! Izsaucu un VISS STRĀDĀ! Liels paldies, Roze! Starp citu, kā es varu savu topicu aizvērt, ja atbildi esmu saņēmis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 apmeeram taa - nekaa! Vari vieniigi pateikties un mineet, ka viss skaidrs un iespeejams, ka kaads no moderiem noklouzees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 A pasaki - kāda jēga no funkcijas, ja tu to neizsauc. Tb kāpēc lieto funkciju, ja gribi prosta izpildīt kodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 gan jau ka tutoriālī ir rakstīts kā uztaisīt f-ju, bet kāpēc viņas vajag nav rakstīts/izlasīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ēriks Rudzītis Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 Paldies VISIEM php guru! Viss strādā! Gan jau vēl jautājumi radīsies laika gaitā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts