tiy Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Es domaju ka katrs no mums ir sastapies ar tadu lietu ka valodas saita parasti tas parsledz uzpiezot uz vajadzigas valodas karoga ex.(118.lv zem varda ienakt). Dat man ir jautajums ka to panak, ex(LV, RU, EN) vai man ir tagad shie faili jakope un vienu uzrakstit latvieshu un otru visu tekstu tulkot uz RU vai EN. Vai ir kaut kads veids css vai php glaba kaut kur tekstus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
php_Stopp Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 var katrs izvēlnes elements būt viens mainīgais (tad include failu, kurā ir attiecīgie mainīgie nodefinēti), tikpat labi datubāzē.. bet nu nav jēgas kopēt visu kopā ar html/php un iztulkot vajadzīgo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Kāds css sakars ar tekstu glabāšanu!? Manuprāt nav vērts nemaz censties atbildēt uz taviem jautājumiem, ja prasi tik nesakarīgas lietas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 uz sho jautaajumu vienoziimiigas atbildes nav :( cik programmetaaju tik risinaajumu... viss atkariigs no taa kaa tev ir izveidots pats saits ja gandriiz tiirs HTML tad vienoziimiigi tulkot un glabaat atseviskji... var glabaat atseviskji tikai saita contentus....un menuchus un atkariibaa kaada valoda tad ari padod atieciigos failus... vispaar risinaajumu ir Ljoti daudz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiy Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 Protams, es saprotu ka Jus esat monstri shajas lietas, bet ja pat es nejautashu stulbus jautajums es nekad neuzzinashu atbildes, ka var kaut ko iemacities to nedarot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 tiy--> kaapeec nedarot? galvenais nosacijums lai kautko iemaaciitos ir lasiit un peec iespeejas vairaak... panjem jebkuru maaciibu graamatu par shiim teemaam un palasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ak dievs: fails kurā izvadi echo $txt_kaut_kads_pazinojums; tālāk includo vajadzīgo valodas failu piem: lat_txt.php, kurā ir: $txt_kaut_kads_pazinojums = 'tas ir latviešu valodā'; un viss. Protams var glabāt 100 un 1 veidā, sākot no plain txt līdz pat datubāzei, tas jau ir atkarīgs no tava izvirtības līmeņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts